0 oy
926 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (134 puan) tarafından
Evlendgmz zaman bellona dan 1400 liraya yatak aldık. Adam o zaman bana dedi ki belim agrıyor. En pahalısını alalım filan bende yok ne gerek var. Buda iyi dedım bana küstü. Magaza da bıldgnz sanki ben onun kocasıyım hahaha  neyse simdi gelmıs diyor ki belim agrıyor fıtık baslangıcı var bende. Gidip en pahalı yatagı alıcam arastır gidip alayım diyor. Sert yatak istiyormuş. Bu konuda tecrubenız var mı. Denedgnz cok memnun kaldgnz. Gercı yataga 13 bin vermez herkes bende vermem ama adam gidip alacakmış. Ama nerede hangi marka iste. Benim adam işini pek bilmez kotu bsıy almasın diye size sorayım dedim. 

22 Cevaplar

+1 oy
(7,827 puan) tarafından

En İyi Cevap

Kız okadar para verilir mi  at yere yerde uyusun daş gibi :D fıtık filan kalmaz :woot:

-Reklam-
+8 oy
(9,621 puan) tarafından
Başlığı okuyunca başka bise anladim içim ne fesatmiş
(794 puan) tarafından
Yanlız değilsin :D
tarafından
Yanlız değilsin sjsj
tarafından
Aranıza katıldım sjsjsjj
tarafından
Benide alın aranıza :D
(794 puan) tarafından
:D fesatlar birliği kuruldu
(1,274 puan) tarafından
+1 ile bende aranizdayim sjsjsj :D
tarafından
Birde ben varım tabi +
(9,621 puan) tarafından
Hepimiz mi fesatız asfahjags gerçi bu gözler neleri gördü normaldir bi başlıkta böyle anlamamız
(5,769 puan) tarafından
+1  bende varim :D
(7,455 puan) tarafından
Bende bendee :)))
(3,369 puan) tarafından
Fesatlardanımmm
(123 puan) tarafından
Bende aynı içimiz fesat :):)
(129 puan) tarafından
Bende burdayım :Ddd
(1,274 puan) tarafından
Çıkın çıkın gelin sjsjs :D
(1,568 puan) tarafından
Yanlız değilsin canım :Dd
(6,126 puan) tarafından
Aynn Allah seni napmasin bende öyle anladım:):)
(123 puan) tarafından
Hepimize ne oluyor kızlar  açklamayi okumadan :)))
0 oy
(5,141 puan) tarafından
Bizim de değiştirmemiz lazım canım ya çok ses çıkartıyor ve benim eşim de senin eşin gibi sert yatak istiyor biz daha bakmadık ama şimdiki yatağı modalifeden aldık. Bence yatak çok önemli sonucta gün boyu yoruluyoruz rahatça dinlenmeye ihtiyacımız var hepimizin ben hiç paraya acımam bu sebeple
(1,247 puan) tarafından
Bizim kide moda life aşırı nefret ediyorum bizde değiştirmek istiyoruz da nasip bakalım
(5,141 puan) tarafından
Ya sizin de o marka çok kötü gerçekten özellikle geceleri oğlumu emzirip yerine koyacağım zaman yaydan ses geliyor çocuk uyanıyor o sese düşün artık ne kadar ses çıkıyor
(1,247 puan) tarafından
Öyle gercekten bizim kenarlarda olan kırıldı tamamen üstte ki yatağı koyunca dengede sağlayan şey tutuyor sadece
0 oy
(2,248 puan) tarafından
Görümcem ler aldı çok memnun 6 bin liraya işbir yatak 
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Keşke o zaman alsaymışsınız şimdi kaç katı yataşdan al güzel yani 
0 oy
(1,089 puan) tarafından
Yatak çok önemli ama biliyormusun bizde evlenirken durumumuz yoktu mecbur 1.500 liralık bişey aldık şuan çöktü yatak ve uyandigimiz zaman asla dinlenmiş olarak kalkmiyoruz yataktan daha çok belimiz ağrıyor çok pişman oldum keşke borç harcta da en pahalı ve rahat yatağı alsaydım şimdi gidip en pahalısini alicam 
0 oy
(571 puan) tarafından
Teyzmler istikbalden aldi kac yil once ve mukemmel bir yatak geecekten. Agrilari vardi zaten onun icin aldilar .Bende evlenirken oenmsemedim ama bizim uatagimizda berbat .Insan gercekten agrilarla uyaniyor.Yatak muhim  fiziken kendimizi ne kadar iyi hissedersek ruhumuzda o kadar iyi oluyor
0 oy
(2,533 puan) tarafından
Bambi yatak değişim yapıyor sanırım oraya bakıp eskiyi verip yeni yatak alın 
0 oy
(695 puan) tarafından
Kesinlikle işbir
0 oy
(14,115 puan) tarafından

Annemlerinki istikbal hala taş gibi ben çocuktum şuan 28 yaşındayım sen hesap et  :D

0 oy
(1,942 puan) tarafından
Marifet en pahalısıni almak değil ki iyisini almak. Benlki 20bin verecek ama işe yaramayacak. İyiyce araştırıp en uygunu alsın bence. 
0 oy
(5,274 puan) tarafından
İstikbal detoxs prime biz 2 bucuk sene önce akdık memnunuz. 
0 oy
(9,073 puan) tarafından
Bende uygun almıştım bizim şikayetimiz yok kulanırım daha da 
0 oy
(5,769 puan) tarafından
İstikbalden almistik evlenriken,orta fiyatli bi urundu memnunuz
0 oy
(11,764 puan) tarafından
Bambi bence canım 
0 oy
(124 puan) tarafından
Bizim yatagimiz ne sert nede yumuşak ama cok rahat kalktigimda dinlenmis oluyorum 2019 da almıştım sedir mobilyadan
0 oy
(612 puan) tarafından
Muyu yatak alabilirsiniz çok iyi
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Uykuda önemli ya 
0 oy
(2,156 puan) tarafından
Benim eşimde de bel fıtığı var. Evlenirken en iyisini aldık durumumuz olmamasına rağmen. Sağlığından önemli mi? Ben eşinizin yerinde olsam pahalı yatağa ne gerek var dese eşim çok üzülürdüm. Bir de hahaha diye adamla dalga geçmişsiniz. 
0 oy
(18,171 puan) tarafından
Yatak önemli ama benim eşimde borçlar var onu kapatıp alalım en iyisinden diyor .

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 202 göst.
15 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sirin__ (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 811 göst.
3 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 486 göst.
2 Ekim 2023 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,294 göst.