Tabikide çocuğu yapan kişiyle paylaştım
Yani kocişle
Görümcemle gittiğim için hastaneye o aileye haber verdi hemen ben eşime söyledim eşim koşarak eve geldi ağladı ya kıyamam
Eşimle beraber öğrendik biz
Dayımın karisiylaaaa çünki o bnm ikinci annemmm
Annemle paylastim
İlk eşime söylemiştim adet gecikmem olmadığı halde ufak tefek şeylerden şüphelenip yapmıştım test silik çıkmıştı
Kocamı aradimmm testin videosunu yolladim agladi canımın iciii
Eşimle paylasmistim tabiki pek heycanli bir gündü
Valla ilkimde ilk girumcemle yaptık o bildi eşime sürpriz yapicaktik olmadı hastanedeydi acile kan vermeye gittim orda ondan saklarken sonucu gördü ve görümcem önceden hangi değerden hamile olucagini söylemişti ordan bildi
Şimdiki ise ablamla yaptık annem gildeydim tatilde ablam annem kardeşim hepsi kapimdaydinasil hamile olduğumu öğrendim herkes bı telefona ablam eşimi annem kaynanamı kardeşim gorumcemi aradı ben ortada kaldım öyle soktaydim inanmadım çünkü
Ah ah oğlumu hatırlattın bana 3 yıl sonra kavuşmuştum ona meleğime zaten doktorlar bana senin hiç çocuğun olmaz derdiler artık tedaviyi bırakmıştım umudumu yatırmıştım artık dedim bitti olamıyacak artık hiç ummadığın bir anda oldu tedaviyi bırakalı 9 ay olmuştu bir gün 20 gün geçti adetinden dedim test yapayım eşimden herkezden gizli ce acile gittim test verdim sonucu biliyorum diyorumki zaten kendime çikmiyicak umitlenme boşuna birde bkdim hemşire bana seslendi sonucumu çıkdi diyo gelirmisiniz tabi dedim gittiğimde yok dedi biliyodum dedim durdu güldü şey dedi vr vr gözünüz aydın ben orda bayılmışım işte gözümü açtığımda hemşireler başımın önündeydi kendime geldiğim gibi eşimi aradım o tlf da ben hastanede ağlıyoruz inanamıyoruz halen uzun oldu ama k izlar kusura bakmayın oğlum oldu ahmedin melegim onu trafik kazasında 3 yaşında kaybettim parkta oynarken çok acı çok kurban olduğum rabbim bizi böyle sınadı
Tanımadığım bi kadındı
1,492,812 soru
24,391,780 cevap
349,343 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın