0 oy
242 göst.
Diğer kategorisinde (5,191 puan) tarafından
Kızlar ya halim bugün 13 gün oldu halı yikamadan yeni geldi iki senedir aynı yere gönderiyoruz gerçi bahsedeceğim halı da hiç leke olmuyordu daha önce hep tertemiz yolladılar ama çocuk odasına serdigim halı da ki hiç bir leke geçmemiş biz normalde o odayı kullanmıyoruz sadece yatak odama yetmediği için yatak odası takımında ki gardırop vardı bide çamaşır sererim ama o oda balkonlu olduğu için arada bu sene gelenler orda oturmak istedi çay döküldü halı yikamadan geldi o ve ufak bir yerde kan lekesi vardı ikisi de geçmemiş ikisinin üzerine de hali da ki lekeyle uğraştık ama leke geçmedi.. diye not düşülmüş adamlara da bişey diyemiyorum saray halı diye 3 sene önce 4 metrekare halıya 1.200 TL para vermiştik ama lekeler geçmiyor şimdi onların geciremedigi lekeyi ben geçirebilir miyim sizce 

5 Cevaplar

0 oy
(879 puan) tarafından
Bulaşık Makinesi parlatıcısi dök sil
(5,191 puan) tarafından
Yani yine yarın deniycem
-Reklam-
0 oy
(3,120 puan) tarafından
Geri gönder bence
(5,191 puan) tarafından
Aynı sitede oturuyoruz eminim ellerinden geleni yaptıklarına zaten şu saray halı berbat bir haliymis onu anladım yani krem olmasaydı yine neyse derdim ama krem halı
(3,120 puan) tarafından
Yani kır çok belli olur canım kremde nasıl olcak bilemedim
0 oy
tarafından
Onların leke çıkarcıları çok güçlü aslında onlar çıkaramadıysa sen hiç çıkaramazsın canım 
(5,191 puan) tarafından
Ya krem renginde olmasaydi keşke yine üzerine dusmezdim her taraf parlıyor orasi öyle lekeli çok kötü duruyor resmen
0 oy
(19,311 puan) tarafından
Benimkilerde saray hali. Daha önceden çay lekesi falan hep çikiyordu. Son 2 seferdir lekeler kaliyor. Acaba temizlik maddesi mi kalitesiz anlamadim. Rengi açiksa çamaşie sulu karişim yapip yika belki çikar ama evde yikayip kurutunca halilar sarariyor ve yeniden yikamaya yollamak gerekiyor haberin olsun. 
(5,191 puan) tarafından
Krem renk halı ama iyice berbat olmasından korkuyorum çünkü halıyı görüntü olarak çok seviyorum ama böyle de sıkıntı çıkarınca gıcık oluyorum
0 oy
tarafından
Bu sene benimde öyle oldu ya valla sinirde oldum hani..
(5,191 puan) tarafından
Baş bende şuan cok sinir olmuş durumdayim
tarafından
Leke cikmadi diyede 2 3 kere yikandi mutfak halisi tamamda dier odadakilerdede cikmayan var

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 367 göst.
16 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Eslemsareee (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 544 göst.
23 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (2,505 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 227 göst.
26 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Derineylem11 (1,684 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 633 göst.