0 oy
89 göst.
Diğer kategorisinde (92 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar 1 buçuk yaşında oğlum var 2 3.haftadir.hasta.peş peşe oldu girip smdide kulak boğaz enfeksiyonu oldu antibiyotik.igne verdiler vurdurduk bitti oğlumda burun akıntısı burnu dolu göğüsten hırıltı geliyor aspiratör aldım burnunu çekmeye.basladim.gunde kaç kez yapmam.lazim.bide geçer mi ise yararmi

4 Cevaplar

0 oy
(782 puan) tarafından
Dr. Bana serum fizyolojikle temizlemi söylemişti aspiratörle de günde 3 kez yapabileceğimi ama benim bebeğim enfeksiyon fln geçirmemişti inşallah biran önce iyileşir 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sabah akşam düzenli yapmak lazımmış normal zamanda bile. siz ekstra ihtiyaç oldukça yine temizleyin. Bir de buhar makinesi varsa en düşük ayarda sürekli açık dursun çok işe yarıyor. Geçmiş olsun inşallah 
0 oy
(3,477 puan) tarafından
Çocuğum çok tıkalıyken 3 saate bir yapmamı söylemişti onun rahatlaması için doktor canım. Önce serum fizyolojik sıkıp sonra çekiyordum. Geçmiş olsun çok. 
0 oy
tarafından
Valla benimki direnc uyguluyor maalesef ama yine de çekiyorum aspiratör bizim supurgeye takılanlardan şimdi de anam evi supureyim dedim peşime gezerken bir tıkandı ki Allâh selâmet 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 138 göst.
31 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 330 göst.
30 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EsleminAnnesi (3,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 251 göst.
0 oy
6 cevap 501 göst.
5 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,167 soru

12,297,488 cevap

38,368 kullanıcı

Kategoriler

...