0 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ya öğretmenler günü hediyesi almak şart mı geçen sene 1. Sınıfa giden kardeşim hediye almamış çoğu kişi alip işte kendi aralarında laf atmışlar filan annem kardeşimi bırakırken kardeşim ağlamış eve gidipe evden bir şeyler paket yapıp götürmüş bu sene de aynı şey olsun istemiyorum ben çok üzüldüm bi kupa bardak alıp kardeşime vereceğim hediye olarak versin diye yani şart mı böyle her şeyi şart haline getirmişler durumu olan var olmayan var hakksiz mıyım 

3 Cevaplar

0 oy
(5,661 puan) tarafından
Degil canim ,cogu ogretmende hediye istemez ,hatta akirken mahcup olur. Mumkunse kimse bisey getirmesin, bence normal bi gun gibi gecirmek daha dogru. 
tarafından
Evet ama bizim halkımız abartmayı çok seviyor ee. Tabi çocukta görüp hevesleniyor kendini geride kalmış hissediyor
(5,661 puan) tarafından
Yani basit bi kalem, bi kupa olabilir. Fiyat olarak makul seviyede
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şart değil ama bazı veliler gösterişe çevirdi olayı,  benim teyzemin durumu çok çok iyi öğretmene 1500tl e hediye almış.  Böyle veliler yüzünden oluyor ne oluyorsa 
tarafından
Evet çok abartılar, ee çocukta görüp istiyor ister istemez.
0 oy
(563 puan) tarafından
Çocuk istiyosa Bi hediye verilmeli bence fakirlikle falan ilgisi yok benim annem tülbent koyardı hediye paketine cocukken onu götürürdüm 
tarafından
Geçen sene işte annem de bir patik verdi ama çok abartılar yani. Çocuk görünce oda heves ediyor elde olmayınca da insan üzülüyor tâbi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 229 göst.
23 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde At Work (5,655 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 44 göst.
20 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fatma1112 (457 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 543 göst.
13 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alyakus (2,532 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 269 göst.
12 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Anneyimbennnn (438 puan) tarafından soruldu

412,674 soru

12,425,118 cevap

45,430 kullanıcı

Kategoriler

...