0 oy
263 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (804 puan) tarafından
Kızlar dünden beri bebeğim öksürük var nadir ama burnuna serum skıp cekiyorum ama çıkmıyor surekli huzursuz hırıltı var. Atesi 36 normal sürekli bakıyorum. Hapşuruyorda. Üşüttü mü acaba. Öğlen randevu aldım 2 ye. Elzem bir durum olmazsa acile gitmeyeyim mi 

5 Cevaplar

0 oy
(4,876 puan) tarafından
Bebek ne kadarlık ? 

6 aydan büyük ise tereyağı erit pekmez koy ver 

Ateş yoksa bence götürme zaten sabah randevun varmış bol bol temizle burnunu hava makinası varsa evinizde fizyolojik serumdan katıp makina ile ver 
(804 puan) tarafından
66 günlük. Nem iyi bizim 49 oranında bebekli evde odasında 40 ile 60 arasında olması lazimmis sanırım. Petek uzerine su koyarım olmadı öyle yapayım . Ağlayınca çok üzülüyorum.
-Reklam-
0 oy
(3,309 puan) tarafından
Iyice hastalığın içine sokma canim. Ateslenir düşünemezsen götürürsün. Bide tam ilgilenmiyorlar. Randevu almissin oraya götür 
(804 puan) tarafından
Öyle yapayım. Emmesinde vs sorun yok ama hapsurunca gözleri doluyor sanırım üsütmüş. O kadar sıkı da giydiriyorum çok mu düştüm üstüne acaba. Kötü hissediyorum çocuğumu öyle görünce ya
(3,309 puan) tarafından
Cok siki giydirince daha cok terleyip dahada hasta oluyorlar. Aci tecrübe ile öğrendim. Gecer gider insallah onla gecmis olsun
0 oy
(2,109 puan) tarafından
Solunum yetmezliği belirtileri belli bebeklerde. (Netten bakabilirsiniz) Onlar acil durumdur onun dışında acillere gitmeyin bence çocuk doktoru varken.
0 oy
tarafından
Benimkide nezle bugün öğleden sonra başladı önce hapsirdi sonra burnu doldu aktı. Ateş yok ama burnu dolu olduğundan huzursuz uykusunda aglıyo sayıklıyor calpol verdim soğan kesip koydum başucuna horluyor üç  yaşında. Seninki kaç yaş geçmiş olsun.
(804 puan) tarafından
Bende yarım ölçek verdim calpol 66 günlük ama burnu dolu serum sıkıp çekmeye çalışıyorum yok gelmiyor. Balgam mi onu da anlamadım.
tarafından
Küçükmüş seninki çok tikaniyorsa acile götür. Bide benimki o aylarda da nezle olmuştu hemşire burnunun deliklerine sıkmisti suyu öyle bosaltmisti ben öyle öğrendim sen nasıl açıyorsun burnunu
0 oy
(4,199 puan) tarafından
Acile değilde çocuk doktoruna götür canım daha da küçük Muş balgam olur ciğerine iner dikkat et 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 167 göst.
24 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Herseyguzelolacak (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 417 göst.
4 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 321 göst.
4 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde gulistaN18 (2,251 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 303 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,928 puan) tarafından soruldu

411,877 soru

12,399,232 cevap

44,347 kullanıcı

Kategoriler

...