0 oy
544 göst.
Diğer kategorisinde (1,169 puan) tarafından
giren var mi kizlar varsa nasil anladiniz

15 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bildiğim kadarıyla genetik oluyor erken menepoza girme durumu

Teyzemin eşinin halalari falan hep 20 yaşında girmişler menepoza 
Şuan birinin bir çocuğu diğerinde çocuğu yok diğer halasida tedavi görüyor ama onunda çocuğu yok
Allah yardımcıları olsun bu kötü durumla karsilasanlarin
(1,169 puan) tarafından
aaa yazik üzüldüm ya bari bi cocugu olsaydi
(1,629 puan) tarafından
17 yıldır yok kuzum oda çok üzülüyor ama olmuyo ama war dır illaki tedavisi diyorum bu dewride erkek bile hamile kalıyor ama işte
tarafından
Erkek nerde hamile kalmış kız.
tarafından
Rahim nakli yapılıyor öyle duymuştum ama yabancı ülkelerde olmuş bu olay
(1,629 puan) tarafından
Araştır bi kuzum ya artık uzaya çıkıyoruz yani inana çok çözüm war bunlar olmuyo demiş oturmuş aşağı
-Reklam-
0 oy
(1,169 puan) tarafından
baska bilen biri yok mu arkadaslar
0 oy
(4,590 puan) tarafından
Valla bilgim yok canım ama anneannem 35 yaşında kesilmiş sürekli düşük yapıyormuş en son annemi doğurduktan sonra köyleri göçmüş birde babasının evi.yanmis o gün bı kesilmiş daha gelmemis
0 oy
(10,761 puan) tarafından
Bende mrk ediyorum post çıksın 
0 oy
(1,103 puan) tarafından
Ben erken menopoz adayiyken hamile kaldım. Dr 3 sene daha götürür seni dedi. 
(1,103 puan) tarafından
Hayır polikistik overim var ileri derece. Duzenli Dr takibinde yumurtalıkların işlevinin yitirdiğini anladık. Ama şükür ki hamile kaldım. İlk kizimdan sonra da düzelmişti tam tekrar bozuluyo derken yeniden gebelik oldu.
tarafından
Benim de testlerim yapıldı ve yumurta rezervim berbat durumda bende mucizevi bir şekilde hamile kaldım bir kızım var ve çikolata kistim var kontrole hiç gitmedim daha sonra
(1,103 puan) tarafından
Ben 6 ayda bir kontrol olurum hep. En önemli organlarımız dan biri
tarafından
Şu aralar bende gideceğim
(1,103 puan) tarafından
Gidin mutlaka bende . Sezeryan sonrası ağrı cekiyorum post acicam hatta
0 oy
(435 puan) tarafından
Benim teyzemde erken yaşta girmiş ama 6cocugu var erken evlenmiş çocuktum tam yaşını bilmiyorum aklım kesince dayım kızı demişti ben halama cekmisiyim erken giriyorum diye oda tedvi gördü süreyi uzatdilar
(1,169 puan) tarafından
tedavisi nasil oluyor ki
(7,809 puan) tarafından
Teyzenin girmesi isabet olmuş yoksa bu hızla bir düzine olurdu onun çocuklar.
(435 puan) tarafından
Bu yazın çok saygısızca esgi zamanin insanı bu an teyzemin 75 yasi var çok şükür hepsinede gözü gibi bakmış
(435 puan) tarafından
Kadın doğum tedaviyle uzatiyorlar
(1,169 puan) tarafından
anladim canm cok sagol
0 oy
(632 puan) tarafından
Benim anne tarafim erken menopoza giriyor baba tarafimdaki kadinlar da asiri gec bitiyor. Ben ne olacagim bilmiyorum anneme cekme ihtilamin daha yukske. Annem 37 yasinda basladi 38 de falan tamamen bitti. Buyuk teyzem r0 da kucuk teyzem de yine 40 in basinda. Ama 40 yas bile erken deniliyor aslinda. Once cok duzenzizlesiyor canim kimi insanin 2 3 ay gelmiyor sonra birden cok geliyor falan...doktora gidersen test yapar yumurta rezervine falan bakiyorlar anliyor doktor yani girmeye basladigini.
0 oy
(20,255 puan) tarafından
Bir yakınım 30lu yaşlarının başında erken menopoz başlangıcı teşhisi konuldu adet düzensizliği oluyordu bazen çok erken bazen çok adet oluyordu evlenince öğrendi 
0 oy
tarafından
Menepoza girmedim bilmiyorum ama geçen ay adet olmadım bu ay oldum 3 gun çok yoğun oldu birden kesildi normalde 7 gun sürerdi

Arkadaşımda 2 haftada bir yoğun adet oluyor anlamıyoruz neden oluyor uzun zamandır korunmuyoruz eşimle hamılelikte yok 
0 oy
(17 puan) tarafından
Benim annem teyzelerim hep 30 35 civarı girdiler menapoza
0 oy
(4,693 puan) tarafından
Valla benim hala tarafim 37 de girebiliyorlarmis ama annemlerin tarafı anneannem teyzem 50 den sonra girmişler artık ortaca bende nolur bilmiyorum 
0 oy
(7,108 puan) tarafından
Benim akrabamn erken menepoz  teşhisi vardı çok iyi bir doktor buldular hemen tedavi oldu uzattılar bebeği oldu bir tane  düzenli tedavi görüyor menopoz tarihi uzasın diye 
(1,169 puan) tarafından
ne guzel iyi bari en azindan tedavisi varmis
0 oy
(1,388 puan) tarafından
Bende erken menepoza girecekmisim. Doktor tahlille anladı. FSH diye bir değer var adetin ikinci günü bakılıyor kan tahliliyle. Ordan şüphelendi. Sonra yumurta rezervi testi yaptırdı yaşıma göre olması gerekenden çok düşük cikti ve kesin taniyi koydu. Yumurta rezervi azalınca menepoz yakın demekmiş. Belki iki ayy belki iki yıl olur tarih veremeyiz dedi. Ama adetlerim duzenliydi. Hemen tüp bebek yapın dedi. Öyle anladık.
(1,169 puan) tarafından
bnm 16 cikmisti doktor
hemen tup bebek dedi sukur diger aya hamile kalmıştım kndiligimden
(1,388 puan) tarafından
Aynen benim de 10 du ama en fazla 7 falan olmaliymis yaşıma göre. Kendiliğinden cocugun olmaz diyemem olur ama geç kalmamak adına hemen tüp bebek dedi.
(1,388 puan) tarafından
Ben de 4 tüp bebek tedavisinden sonra ara verdim o arada kendiligimden hamile kalmışım
(5,202 puan) tarafından
Sen kaç yaşındasın Behiye kuzenim 26 yaşında
(1,388 puan) tarafından
30 yaşındayım. Bu maceralar başladığında bende 27 yasindaydim
0 oy
(5,202 puan) tarafından
Canım benim yengem girdi 26 yaşında adet olmuyordu ve çok kilo almaya başlamıştı dra gitti dr menapoza girmişsin dedi ve hiç adet olmuyor artık 
(1,169 puan) tarafından
yaa cok erken girmis bari cocugu var mi
0 oy
(3,369 puan) tarafından
Bir defa tv de görmüşdüm. 21 yaşında eşiyle sorunları nedeniyle baba evine dönmüş. Sonra erken menopoza girdiğini ve hamile olduğunu öyrenib barışmak istiyordu
(1,169 puan) tarafından
ikisi nasil olmus ki
(3,369 puan) tarafından
Yani gebelik istiyor diye amh a baktırmış. Sonuc biraz eline gec ulaşmış.ve ardından gebe olduğunu öğrenmiş.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 287 göst.
19 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mlk22 (658 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 241 göst.
4 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 166 göst.
14 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmakayram (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
51 cevap 2,494 göst.
5 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde Zuzum81 (906 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,268 soru

23,690,938 cevap

310,946 kullanıcı

...