0 oy
266 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (13,853 puan) tarafından
Ya kizlar Allahaskina bana denediginiz gercekten ise yarayan etkili bir burun acma yontemi soyleyin.

Kendim icin bu arada.

27 haftalik halimeyim.

1 hafta oldu. Ya kafayi yiycem artik hasta degilim yani hafif bi soguk alginligi gibi oldum basta. 1 haftadir giderek siddetlenerek burnum tikandi. Baskada biseyim yok. Ne yapsam olmuyo doktora gittim sadece burun spreyi verdi. Kulaklarim ugulduyo artik. Gunduz yine bi sekilde geciyo ama gece hic uyuyamiyorum agzimin kurumasindan surekli uyaniyorum deli olcam ya. Sanki hic duzelmicek gibi. Var sa bildiginiz bisey kesin acar diye nolur soyleyin ya

5 Cevaplar

0 oy
(14,252 puan) tarafından
Yatarken sen de dene bı soğanı bol karanfil sapla üzerine baş ucuna koy
(14,252 puan) tarafından
Oğlumun tikanmisti öyle soğan yaptım rahatlamisti
(13,853 puan) tarafından
Tamam canim yatarken yapicam.bunu :)
(14,252 puan) tarafından
Yap haber et bakan rahatlayacak misin :⁠-⁠D:⁠-⁠D
(13,853 puan) tarafından
Yazarim yarin :D
(14,252 puan) tarafından
Tamamdır yarar insallah
-Reklam-
0 oy
(5,196 puan) tarafından
Vallaha bizde aynıyız 1 aydır ailecek burnumuz tıkalı rezil olduk gece uyumak işkence bende hamileyim dra da gittik ilaçta kullandık geçmiyor ömrümde böylesini görmedim 
(13,853 puan) tarafından
Ayy gercektenmi 1 aymi oldu ya. Valla insana kafayi yedirtiyo ya hicbiseyinde degilim agizdan nefes almak bitirdi beni
(5,196 puan) tarafından
Gerçek 1 ay oldu hatta daha fazla bile olabilir bir türlü geçmiyor bide basım da ağrıyor,2 küçük çocuğum var onlarda aynı şekilde, küçükken grip olurduk 2-3 günde geçerdi şimdi griplerde bir tuhaf
(13,853 puan) tarafından
Ay vallahi ya kokuda 0. Hic kokuda alamiyorum baskada biseyim yok anlamadim gitti ya
tarafından
Nane yağı kullanın canım kıyafetinize yastığıniza damlatın burnunuz açılır ferahlatır
0 oy
tarafından
Hamilelikte odemden şişiyor burun.

Ben hamileyken hiç uyuyamiyorfum nefes alamamaktan. Valla çaresi yok kuzum doğum yapıp odemlerin gittikçe düzelir ins.

Benim mesela o kadar ödemin yoktu aslında ama işte azda olsa oluyo
(13,853 puan) tarafından
Yok canim bu odem degil ya ilkinden biliyorum odemde burun ucunu havaya kaldirinca nefes alabiliyosun yone yada burun kanatlarini kenara acinca. Bu tamamen tikaniklik
0 oy
tarafından
Nane yağı  kullan canım kıyafetine yastığına damlat hem burnunu açar basin ağrıyorsa şakaklarina bir iki damla nane yağı ile masaj yap agrini keser 
tarafından
Bişey değil canım ayrıca kıyafete damlattigin zaman
leke yapmıyor uçucu yağ olduğu için
(13,853 puan) tarafından
Hamilelikte bi zarari olmaz sanirim dimi canim nane sonucta
tarafından
Yok canım zararı olmaz bitkisel olduğu için hatta tencerede suyu kaynat içine nane yagini damlat evin hertarafina kokusu yayılsın evdeki kötü havayı temizler mikrobu kirar
(13,853 puan) tarafından
Aa iyi dedin canim yarin bakiyimda aliyim aktarda vardir heraldi
tarafından
Evet canım var benimkide yeni bitti bende yarın gidip alacağım inşallah oğlan okula giderken yakasına damltiyorum gece yastigina damlatiyorum
0 oy
(6,675 puan) tarafından
Ya sacma olucak belki ama çocuklara serum fizyolojik şırınga ile yapıyorlar ya buyuklere de olmaz mı dene bı 
(13,853 puan) tarafından
Aslinda geldi aklima ama denemedim bi onu deniyim bakiyim ya

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 164 göst.
11 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lazina54 (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 207 göst.
5 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sweet rainbow (212 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 234 göst.
21 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,776 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 157 göst.
7 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mslcns (5,312 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,407 soru

24,444,699 cevap

353,576 kullanıcı

...