0 oy
805 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kaynanam bizde cocuklarn adini kaynana kayinbaba koyar bende izin vermedim koymalarna ilk cocuk herkesin bir hayali var yani sacma degil mi benim gelinim olsa cocugun ismine karismam 

44 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Hoşt de sende ona noluyomus o zaman sen gir benim yerime doğur deseydin 
tarafından
Birde bunun için kirgin neymis onun kaynanasida onun cocuklarnin ismini koymus oda kaynanasina hic karsi gelmezmis hep bunu anlatp durur ben kaynanama hic karsi gelmezdim nedese oydu benim icin
tarafından
Onun zamanın da yaşamıyoruz o kaynanası çocuklarına isim koyarken hiç mi zoruna gitmemis ya da kendi çocuğuna kendi isim vermek istemez miymis hanımefendi onun yaşadığı zorluğu sende mi yaşamak zorundasin valla bazen annemle konuşuruz eşim şöyle yaptı kaynanam böyle yaptı diye annem hemen der biz neler gördük geçirdik bana baban şunu yaptı babanem bunu yaptı der bende dert mi yaristiriyoruz anne sen çektin iyi bende çekmek zorundayım o zaman öyle mi he ben çektim sende çek diyosun öyle mi diyorum hiç bişey de çekmiyorum valla neyden rahatsizsam çatır çatır söylüyorum kimseyi dinlemem kendi bildig8mden başkasını da yapmam kimse kusura bakmasın
(7,107 puan) tarafından
Mervos helal olsun kız sana ağzına bal damlasin
tarafından
Sağol gülüm napiyim yaradılış meselesi :)
-Reklam-
0 oy
(3,456 puan) tarafından
Oldu olacak çocuğu da onlar yapsaydı madem öyle nasıl bir cahilliktir ya
0 oy
tarafından
Ne münasebet canım ilk çocuğum bir de hevesli hevesli eşinle isim seçmek varken, kaynana kayınpederin her şeye burnunu sokmasından nefret ediyorum ya
0 oy
tarafından
Eski içlerinde kalanı yeni gelinlerin uygulamaya çalışıyorlar öneride bulunulur tamam ama biz koyarız demek saçma oğlumun ismini babam önerdi duydum hoşuma gitti düşünün dedi biizmde hoşumuza gitti koyduk 
0 oy
(6,305 puan) tarafından
Onlara ne acaba 

Çok koymak istiyorlarsa dogursunlar 

Benimki de istedi de koymadım üstüne hemde eltimin kızının adını 

Kimseye hak tanımıyorum ben cekiyorsam cefasini kimse karışmasın dedim ilk cocugumda sonrasında da zaten açamadı ağzını 
0 oy
(12,652 puan) tarafından

Ahha eltim ilk gelin. Ilk oglu olcagi zaman kayinpederim isim soylemis. Oda demiski baba cok guzel ama biz onun isminj dusunduk şu olacak :D bi dahada kimse isim konusu acmadi

tarafından
İyi yapmis valla
0 oy
(407 puan) tarafından
Sakına söz konusu bile olmasın o mu doğuruyor ya onlara kalmamış koysada başının etini yer ha biz koyduk biz koyduk ismini diye
0 oy
tarafından
Çocuğu biz yapalım hamilelik doğum ağrısı sızısı stresi bende ama isim onlarda he oldu canım başka 
tarafından
Gerçekten cahillikten baska bir sey degil benim gelinim olsa dusunurm derim o kadar aciyi zorlugu cekiyor ben niye karisayim ne istyorsa o olsun
tarafından
Hayır banane diyemiyor insanlar ya. İsim koyma isteği varsa yapsın bir tane daha Allah Allah
tarafından
Zaten diyor kimse beni bir seye saymyor ben en son dogrcm kendi istedgm ismi koycm sözde saka yapiyor
0 oy
(393 puan) tarafından
Kimligini cikardiktan sonra koyun de gerize kalilar.. 
tarafından
Onun kaynanasida ona yapmadgi sey kalmamis hala esime diyor kiz olursa kaynanamin adini koy baban cok istyor hayir hic demiyor ben varmiyim yokmuyum
0 oy
(51,495 puan) tarafından
al cocuguda sen dogur diyeydin 
0 oy
(1,781 puan) tarafından
Yok ya o bebeği doğurana kadar ne zorluklar çek, sonra biri desin biz koyarız ismi küfür gibi resmen.
0 oy
(5,529 puan) tarafından
İsim anne babanin hakkidir. Cok istiyosa dogursun koysun
0 oy
(936 puan) tarafından
Hiç sormadim sordurtmadim sonuçta sana soracaklar yarın o çocuğa ne ad koydun iyi mi kötü mu diye 

Eşinle senin kararın bu onlar koyacakxa onlar dogursun o zaman ne saçma sey
0 oy
tarafından
Bizde de anne baba koyar deseydin. İsmi koymak anne babanın hakkı.

Ne akla öyle bir şey demiş ya.

Sakın izin verme bir ömür sen o isimle sesleneceksin. Burada neler neler okuyoruz. Konulan ismi söylemek istemeyen, değiştirmek isteyen, nefret eden daha neler neler...
tarafından
Diyor benim kaynananmda benim cocuklarmn adni koydu ben hic karismadm kaynanam ne derse oydu benim icin kaynanasininda onayapmadgi eziyet kalmamis bende dedim bizde anne baba koyuyor ismi kimse anneme karismamis
tarafından
İzin vermeseymis...
Boşver ya hiç takma. Eşin de müsade etmediğinizi söylesin konu kapansın ki daha fazla canınız sıkılmasın
0 oy
(20,528 puan) tarafından
Eee sonra güzel hayalmiş diyeydin 
0 oy
(580 puan) tarafından
Tamam senin annen baban da kaynana kayınbaba, sen onlar üzerinden istediğin ismi koydur gitsin :)
0 oy
tarafından
Sakın izin verme, eşini Korkut olurya nüfusa gittiğinde isim farklı yazdırır, de ki anneden gizli isim konulursa nöbetçi hakim talep ederim anında silinir de korkut valla ne olur ne olmaz 
0 oy
(2,005 puan) tarafından
50 yıl önceki şeyleri devam ettirme hevesini de ben anlamıyorum. Kayınvalidemin adını da o gün eve gelen misafir koymuş ajsjdjfk hayır bı de çok normal bı şeymiş gibi bana da diyor ki bizim zamanimizda kimse kırılmasın diye isteğine yok denmezdi. Ben kaynimin önerisini kabul etmedim bı de başta dedim ben kimseye fikir sorup o riske girmem. Kayinbabam çok hevesliydi de başta kapattım herkesin ağzını. Eşim bile kardeşi isim onerince heveslenmis, onun dedigi olsun diyordu. Milletin gönlünü etmeye çocuk doguruyoruz sanki.
tarafından
Bende kimseye sormadim kendi kendine diyor ben kaynanamin sozunden hic cikmazdm o nerde benim icin oydu bilmem ne
(2,005 puan) tarafından
O senin zamanindi, devir çok değişti diyeceksin de denmiyor
0 oy
tarafından
Afferim kız saana tebrikssler:)))
0 oy
(1,935 puan) tarafından
Deki çok isim koymak istiyorsan doğur bir tane koy ne bu kaynanalarin isim koyma merakı herşeye karışma Aşkı 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 65 göst.
30 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde nurnur 55 (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,261 göst.
3 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Ulnerrr (1,755 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 261 göst.
2 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 175 göst.
24 Mart 2022 Diğer kategorisinde Tazeanneadayi (75 puan) tarafından soruldu

409,110 soru

12,295,840 cevap

38,321 kullanıcı