0 oy
825 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kaynanam bizde cocuklarn adini kaynana kayinbaba koyar bende izin vermedim koymalarna ilk cocuk herkesin bir hayali var yani sacma degil mi benim gelinim olsa cocugun ismine karismam 

44 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doğursun bir tane koysun adını 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok istiyorsa kendi doğurup işim koysun çocuğu o mu yaptılar kendinde hak görüyor esin ne diyor peki bu duruma
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Benimkide erkek ve kayınpederimin adı olacak ve maalesef ki sevgili üvey kaynanam tek isim olacak Ali yanına asla başka isim istemiyoruz diyor sabırla bekliyorum eşimin iki yüzlülüğünü
(3,562 puan) tarafından
Hoşşşşttt köpeeeeek diyemiyor musun?  Ay sinirlerimi zıplattın gece gece diretsene bacım 2 çocuğum var ikisinin de adını eşimle ben koydum bir kız bir erkek kimseye o tavizi vermem isim önerisi dahi almam bu konuda şiddetle tartışmaya kapalıyım bir de üvey kaynana yırtarım onu yırtarım dış kapının dış mandali kes sesini otur derim eşine sesin çıksın biraz bacım ya

Onların dediği olacaksa bende kendi istediğim adıda koyacam diye söyle susmayın ya
(6,437 puan) tarafından
Diyorum hepsi ayrı yüzsüz umurunda mı sanki
0 oy
(2,655 puan) tarafından
Kendi kaynanamı okudum sandım bi an  
0 oy
(43 puan) tarafından
Benim kaynanim adı güzel olsaydı koyardım 4 kızdan birine annemin ismide aynı şekil kaynanim adı Iraz annemin adı Yeter
0 oy
(6,713 puan) tarafından
Hadi ordan bee 

Haberlerde gördün mü bilmiyorum yabancı bı kadının tüp Bebekle kendi öz oğlunun çocuğunu doğurdu yani torununu 

Çok istekliyse senin kaynanan oda o yabancı karı gibi yapsın tövbe estağfurullah tövbe 
0 oy
(302 puan) tarafından
Nefret ediyorum bu isim konusundan nefret Allah'a şükür ki iki çocuğumun ismide içime sinen yabancı isimler asla hoşlanmiyorum benim gönlüm yoksa zorla anne baba adını koydurmalarina hakları varmiş gibi davranıyorlar pardon hamilelikte berabermi taşiyorlar zorluğu doğumu berabermi yapıyorlar anlamıyorum ya sadece ne biliyor musun geri kafalık ve cahillik 
0 oy
(1,191 puan) tarafından
Kurban olam bi sussun ya ne karışıyor. Devir eski devirmi gecti o iş geçti. Benim kızıma herkes niye kaynananin adını koymadin koysaydin felan dedi bende ben koymak istediğimi esimle birlikte düşündüm koydum dedim çıt yok kesinlikle izin verme etrafimda o kadar cokki istemedigi isimle sesleniyor evladina ama seslenmek bile icimden gelmiyor diyor.
0 oy
tarafından
Yaparken size sormadimda ismini koyarken mi sorcam deseydin böylelerine çirkef olcaksin yoksa ezilirsin 
0 oy
(277 puan) tarafından
Sende desene bizdede gelinlerin bebeğini kaynanalar doğuruyor altini üstünde kayın babalar deyistiriyo..... yovbe ya fikir verirsinde bu emri vaki konuşmalar nedir ya hay benim aslan kaynanm.ya  seviyom kız seni :)
0 oy
(5,088 puan) tarafından
Düşüncesi bile cıldırtıyo :) 
0 oy
tarafından

o sizde deseydin artik siz bitti kaynancik :D

0 oy
(8,704 puan) tarafından
Benım eşimin halası karışcelti eşim karıştırmadı kendi ıstedığımızı koyduk
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Kaynanan pohh yesin 
0 oy
(2,861 puan) tarafından
Çocuğun ismi anne babadan sorulur ilk bebeğim benim hamileyim cinsiyet belli değildi eşimin ölen abisinin ismi hasanmis gorumcemde dedi oğlan olursa ismini hasan. Koyalım ben de istemedim. Hemen kayınvalidem dedi bebeğin ismi Hande nindir hande ne isterse onu koysun daha karışmadı görümcemin hakkını da yiyemem illajlamadi olsun diye 
0 oy
(747 puan) tarafından
Koyamazlaar. Cicugu ben diguruyorum benim cocugum. Kime neymis. Kirilirsa kirilsin ... Cokta umurumda
0 oy
(8,348 puan) tarafından
Eeee o kaynanaysa seninde anan baban var hadi ordann hem hicbirine dusmez yani sacmasapannn aaayyyyyy geri kaaffaaaaa
0 oy
(1,639 puan) tarafından
Aaa ne münasebet 
0 oy
(2,219 puan) tarafından
Nahh koyarsiniz deseydin suratına. Benim kaynanam cinsiyeti belli değilken şakayla karışık erkek olursa Yusuf ismi çok güzel benim çok hoşuma gidiyor demişti ben de çok hoşuna gidiyosa doğur bı tane köy ismini dedim :D görümcemde o sırada altta kalmamak için kız olursa annemin adını koyucaksiniz tabiki diye atlayınca aman Allah korusun bir aileye bir tane yeter dedim görümcemle kaynanami aynı anda zort ettim ahahah ay bak yine hatırladım o anki yüz ifadelerini kız :)) sana da tavsiye ederim 
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Bizde de kaynana kayınbaba öyle her şeye karışmaz diyeydin. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 65 göst.
30 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde nurnur 55 (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,262 göst.
3 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Ulnerrr (1,755 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 261 göst.
2 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 175 göst.
24 Mart 2022 Diğer kategorisinde Tazeanneadayi (75 puan) tarafından soruldu

409,128 soru

12,296,085 cevap

38,332 kullanıcı