0 oy
287 göst.
Diğer kategorisinde (913 puan) tarafından
Abimler mahallecek olmuşlar bu illet i nasıl geceler yegnewkeim artık ıltihap tutmuş yaradan aşırı rahatsızlar kasinmadan herrwlri yara bildiğiniz etkili yöntem varmı 

Dr a gitmişler geçmemiş verdiği ilacla

5 Cevaplar

0 oy
(108 puan) tarafından
Offffff 10 gündür bununla uğraşıyorum psikoloji falan kalmadı bende eczaneden karışım yaptırdım bakalım yarayacak mı 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eczaneden karışım yapıyorlar birde çay ağacı yağı ile saf zeytinyağı karışıtrsınlar gece karışım sürdük sabah yıkanıp cay ağacı karışımı sürdük 3 gün boyunca şükür gecti 

Ama 3.gün her seyi carşaf kıyafet ne varsa yıkadım 60 derecede şükür kalmadı 
(108 puan) tarafından
Kaç günde geçti sizin acaba
(108 puan) tarafından
Çay ağacı ile zeytinyağı da mı eczane yapacak
tarafından
İlaçları kullandıktan 10 gün sonra kaşıntı devam etti  
Hayır aktardan alacak aynı eşitlikle karışım yapıp sürsünler
(108 puan) tarafından
Ben bir gün kwellada kullandım 3 gün wilkinson pomat ve ara vermeden 3 gün eczane karışımı kullandım dün yıkandık eczaneci bı hafta ara sonra yine 3 gün kullanın dedi
tarafından
Karışım yaralara iyi geliyor ama hamile olan varsa kesinlikle sürmesin cay ağacı yağını
tarafından
Dediklerini kullanmadım canım eczacı bize direk verdi tanıdıktı ama dr yazmıyor sanırsam dediğim karışımı
(108 puan) tarafından
Anladm canım karışım vazalin tarzinda vanilya kokulu bişey miydi acaba
tarafından
Evet öyleydi gecmiş olsun
(108 puan) tarafından
Teşekkür ederim ama Allah rızası için bana yardımcı olun yalvarırım çünkü delirmek üzereyim
(108 puan) tarafından
Nasıl kaç gün kullandınız o karışımı ve nasıl geçirdiniz kurban olayım söyleyin
tarafından
3 gün gece eczane karışımı gündüz de çay ağacı ile zeytinyağı sürdük sabah uyanınca yıkandık ama hemen
tarafından
Toplamda hepsını 3 gün sadece fazlası zarar zaten
(108 puan) tarafından
Biz bı hafta ara verdik şimdi sonra yine sürecek mişiz bilmiyorum ya ben bittim kafayı yedim hayattan soğudum
tarafından
Çok mu kötü oldun canım
(108 puan) tarafından
Kızımda fark ettik 10 gün falan oldu bende de hafif hafif kaşıntılar var ama aylarca geçmiyor diyenleri görüp görüp ağlıyorum
tarafından
Temizliği güzelce yaparsan niye geçmesın canım bende üzüldüm başta ama şükür tedavisi mevcut rabbim şifasız dert vermesın
(108 puan) tarafından
Ne kadarda atlattiniz bana yardım olur musun
tarafından
Aılecek 1 haftada bitti canım ama kaşınma hala bile oluyor geceleri öyle sert değil ama yıne gittik dr.a normal dedi kaşıntı senelerce bile süren var dedi
Kaşıntı bıtse bile çay ağacı yağı al dedı doktor sür kaşıyınca
0 oy
(2,365 puan) tarafından
Bizde de temmuz ayında başladı bitti sanıyorum tekrar başlıyor en son Almanya da bunun ilacı var hap olarak doktor yazıyor inatçı ve iltihaplı hastalar için getiriyorlar bizim alt komşuma yazmıştı geçen sene doktoru bizde gecmeyince aracı birini bulduk getirttik iki haftadır kullanıyoruz faydasını görmeye başladık çok şükür 

Sizde doktora söyleyin yazsın ve anlaşmalı eczaneler doktor kaşesiyle getiriyor biraz pahalı ama biz 1 kutuyu 1700 liraya getirttik 
0 oy
(222 puan) tarafından
Valla biz de olduk eşimle çok kötüydü her kıremi ilacı aldık hiç fayda etmedi en son  eczane de sarı toz var onu teyzem daha önce  kullanmış çocukları **** olmuş onlarda kullanmıştı sorun her eczane de bulamaya bilirsiniz sarı toz kokusu yok çok ağır bir koku yok öyle söylim onu alın suyla sıvı olucak şekilde karıştırın tüm vücudunuza sürün afedersiniz özel bölge kuru kalmayacak şekilde 1 defa sürün 3 gün üstünüzde kalsın 3 gün boyunca her gece yatarken ayrı pijamalarla yatın çarşafları değiştirin 3 gün sonra duş alın bana dua ediceksiniz biz o tozu kullanıp kurtulduk 
0 oy
tarafından
E okula gitmiyor mu cocuklar

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 569 göst.
6 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 171 göst.
0 oy
3 cevap 285 göst.
3 Ocak 2023 Diğer kategorisinde HASRETiM160121 (2,298 puan) tarafından soruldu