Kızlar, ben 22 yasındayım esinle evleneli 1 bucuk sene oldu kaynanamlarla yasıyoruz 2aylık bir bebegim var. Ben bekarlıgımda cok rahattım hem maddi hem manevi yönden beni anneannem büyüttü annemle bitek varlığım onlar var. Eşimle 2 yıl sevgililik gecirdik ama ben cok seviyordum fakat bu iki yıl içerisinde beni cok aldattı cok capkın kendisi ama cok gözüm kördü cok sevdim evlendim evlendikten sonra da bi kac defa böyle sosyal medyadan kızlara baktığını yakaladım aileme saygısı yok ona keza onun ailesiyle sıkıntılar yasıyorum yani Allah korusun anneanneme birsey olursa benim baska dönecek kapımda yok tutunacak dalımda eşimi yine seviyorum herseye ramen ama mantık ön planda geliyor gun gelir beni aldatır baskasına giderse gidecek kapım olmazsa onun için tüm bu cektigim sıkıntılara degecekmi işsiz calısmıyor sigara paramız kadar bebegimin her ihtiyacını ailem karsılıyor ona ramen yaranamıyor ailesinde beni kullanıyor beni herseyden mahrum bıraktı hic biyere göndermiyor aileme bile zor gönderiyor yani bana karsı bi yandan cok ilgili bi yandan cok saygısız ikilemdeym onun için tum bu ailesine herseyine katlanıyorum gün gelir beni bırakırsa gidecek yerimde olmazsa diye düşünüyorum ayrılsam rahat ederim ailem arkamda herseyim 4 4 lük olur buna eminim kendi ayaklarımın üstünde durup hayatımı daha gencken kurarım ama ilerde böyle birsey olursa hayatım mahvolur mutsuzum tmm eşim yanmda ama hep diken üstündeym ailesiyle biriz maddi sıkıntılar ve halden anlamamaları beni hapsetmeleri bıktım artık gercekten siz olsanız ne yapardınız gercekten kafam cok karısık onu sevdiğim için bütün hayatımı hiçe sayıyorum cok anlayıssızlar cok kavgacılar ne yapsam cıkamadım işin içinden