+1 oy
395 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (393 puan) tarafından
Kızlar kavuşamadım bebeğime ama sezeryan oldu bitti odaya çıktım sezeryan ani korkutucu degil ama su an ki acı ALLAH'IM kimseye yasatmasin ins. Bebeğimin hızlı nefes alma sorunu varmis müşade altinda.  Ins bi sorun cikmaz bebegimde.

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gecmis olsun gozun aydin tez zamanda kavusursun insallah
(393 puan) tarafından
Amin cnn cok saol
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gözün aydın canım. Geçmiş olsun. Allah'ın izniyle bebeğin hemencecik toparlar yanına gelir.

Bol bol yürüyüş yap canım yürümeden ağrıları atlatamazsin.

Ameliyat tan 4-5 saat sonra yürümeye başla
(393 puan) tarafından
Insallah hemşire ilgileniyor saol cnm
0 oy
(15,936 puan) tarafından
Rabbim analı babalı büyütsün insallahh ❤️ Yavrunada tez zamanda kavuştursun Allah'ım 
(393 puan) tarafından
Amin cnm cok saol
0 oy
tarafından
Hiç korkma kuzum. Benimki de heyecanlı nefes alıyordu :) 3-4 saat sonra getirdiler :) avına odaklanma. Göğüslerine sıcak birşeyler koy masaj yapmaya başla. Bebişin gelene kadar kanalların açılsın.
(393 puan) tarafından
Mama verdiler ilk ins bir sorun olmaz
tarafından
Hiçbir şey olmaz canım. Mama vermeleri iyi takılma ona. Kan şekeri düşmez. Sütün geldikçe mamayı bırakıyor zaten çocuk. Benim iki gün sütüm hiç gelmedi. Stresten sanırım. Eve çıkıp duş alıp bebeğimle baş başa kalınca ancak sütüm geldi. O zamana kadar hep mama yedi. Evde süt arttıkça mamayı bırakıyor. İlk haftadan sonra tamamen süte geçtik biz. O yüzden içini rahat tut. Sen şimdi memişlere masaja başla da sütün insin :)
0 oy
(9,108 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım hayırlısı olsun bebeğin. İnşallah sağlıcakla kucağına da alırsın 
(393 puan) tarafından
Amin cnm saol
0 oy
(5,781 puan) tarafından
Vala narkozun etkisi bitince bnde ağrı çektim bol bol kahve iç cnm çok iyi glyr sürekli iç hatta rabbim bebegini sana bağışlasın insallah
0 oy
tarafından
Benim bebegimide aldılar şükür sonra geldi yanıma gözün aydın olsun insallah sıcak çorba nescafe bol bol iç hemşire söyledikten sonra bol bol yürü ne kadar yürürsen o kadar hızlı iyileşirsin:))
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Gozun aydin iyi gunlerini gor insaallah
0 oy
tarafından
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah 
0 oy
(1,754 puan) tarafından
Geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifa versin inş sana ve bebeğine ❤️ 

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inş ❤️
0 oy
(14,122 puan) tarafından
Gözün aydın sağlıkla kavusun ilk oğlum benim de öyle bir hafta kalmıştı tez vakitte kavusun ❤️
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Nefes alamama sorunu oksıjen yetersızlıgı enfeksıyon sarılık cogu bu sebepten cogunluk yatıyor korkma inşallah bişey olmaz geçmiş olsun bır hafta zorluyo sonra en azndan dık oturup kalkabılıyosun sezeryan zor dıye bişey yok kı zaten sorun sonrası genelde:)göbüş kalıyo dikişler zor toparlıyo ıcındeki pisliği tm atamıyosun enfeksiyon kapuyosun vs vs
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Sezeryan benim kötü geçmişti 

Umarım iyi olur bebeiş kavusuesunuz
0 oy
(7,932 puan) tarafından
Geçmiş olsun.Bol nescafe iç , parol kullan .Süte geçmez parol.
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım benim oğlumuda doğduğunda hızlı nefes alıyordu 5 gün yattı kuvezde inşallah tez zamanda kavuşursun yavruna

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 174 göst.
3 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,719 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.
+1 oy
20 cevap 592 göst.
0 oy
29 cevap 504 göst.
8 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,515 soru