0 oy
1,682 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (300 puan) tarafından

Satıcıya bildirdim daha dönüş sağlanmadı kızlar napıcam şimdi ben bunları bana bi yol gösterin satıcı dönüş sağlayana kadar bekliycemmi

image

29 Cevaplar

0 oy
(3,419 puan) tarafından
Trendyoldan almışsın canm satıcıyla iletişime bile geçmeme gerek yok direk iadeni oluştur ücretsiz gönder 
-Reklam-
0 oy
tarafından
İade oluştursana iade sebebine de ÜRÜNLERİM kırık geldi yaz 
0 oy
(613 puan) tarafından
Böyle şeyleri kargocuyu kapıda bekletip onunla birlikte açmak gerekiyo içeri almadan geri göndericektin ama genelde satıcılar yardımcı oluyor 
0 oy
(407 puan) tarafından
Geri alırlar zaten paketlenmesi sakat kargalar nasil üstt üstte atılıyor satıcı bilmiyormu baloncuk olmayan köşeler hep gitmis
0 oy
tarafından
Satıcıyı boşver canım Trendyol asistana bağlan anlat durumu iade hemen alırlar kapıdan bile alıyorlar iadeyi

Bende gömlek almıştım kol kısmı yırtık çıktı . Trendyol canlı bağlantı ile görüştüm iade aldılar yarın kargo firması kapınızdan alicak dediler . Sende öyle yap sorun yaşamadım hiç 
0 oy
tarafından
Nerden aldın kuzum trendyolsa bu canlı görüşme oluyor oraya bildir benim parfümü teslim edildi deyip etmemişlerdi canlı desteğe bağlandım o akşam saat 8 de getirip vermişlerdi canlı destek daha çok ilgileniyor 
0 oy
(324 puan) tarafından
Bikez daha netten bişi alinmazmişin kanıtı. D işte bu yüzden karşiyım internet alişverişine 
0 oy
(6,681 puan) tarafından
Aaa neden öyle özensiz göndermisler 
0 oy
(1,618 puan) tarafından
Nerden aldin canim bide ne kadara aldin tüh yazık olmuş 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 303 göst.
27 Mayıs 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde fatma23_karakas_ (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 214 göst.
2 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Annelikheyecani (582 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 208 göst.
25 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 59 göst.
28 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Amour (621 puan) tarafından soruldu

406,261 soru

12,180,510 cevap

36,677 kullanıcı

...