3 aylık bebeğim var doktor gribe felan dikkat et dışarı çıkma dedi salgın var dedi.benim eşimin akıllı ailesi 7 yaşında oğulları var onu 2 gündür bana gönderiyorlar kendileri işe gidiyorlar geçici olarak ve çocuk grip onu başka odada yatırıyorum ama hastalık bu havadan dahi bulaşıyor çok korkuyorum kızım grip olacak diye .bu insanlar niye bu kadar düşüncesiz onlarınki evlatta benim ki taş mı. Hadi o ilaç içe biliyor derdini anlatabiliyor benim kızım ne ilaç içecek kadar büyük nede derdini anlatacak kadar sinirden ağlıyorum şuan yaaa
Ben boyle olaylarda empati yapmayi seciyorum. Benim calismam gerekiyorsa ve birakacagim biyer yoksa, yada guvenip mecbur kalip birakmis olabilirim. Gelinimiz de cocugumuza veremli muamelesi yapmasi gercekten hos olmazdi. Annelik icgudusuyle cok haklisin hasta olsa biliyorum kis gunu atesiydi oksuregiydi akintisiydi sen ugrasirsin ama toplumdan bukadar kendini izole edemezsin. Sakindigin goze cop batar. Rahat ol. O cocuga da nane limon kaynat da gribe iyi gelir rahatlasin yavrucak
Cnm ne diyim dusuncesiz olan onlar bebeginin surekli elini yuzunu yika cocuktanda uzak tut Allah sabir versin bende olsam sinirden deliririm iste
1,488,466 soru
24,330,779 cevap
345,666 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın