Kizlar bebegimin gobek bagini doktora gosterdik Genel kontrolü de yapildi . Genel kontrol iyi cikti bir sorunu yok . Gobek bagina gelince fitik falan olabilceginden korkuyorduk Onu sordum gösterdim Gobek fitigi olabilir dedi doktor . Ama korkulacak bisey olmadigini söyledi 2 aylikken gececegini agri yapmayacagini söyledi . Gobek bagida daha düşmedi 14 gunluk olduk 1,2 hafta sonra duser dedi gobek baginada Beslenme olarak sutun var bebegim emiyor Ama sutumuj doyuruculugu yok extra olarak 30cc mama takviyesi yapiyoruz emdikten sonra yoksa uyumuyor doymadigi icin . Doktor daha sutunun doyuruculugu olmaz senin dedi 14 gunluk daha dedi biraz zamana ihtiyac var dedi sen mama ver dedi o yuzden veriyorum . Insallah duzelcek Benim durumum ; kanamam bitmisti bugun sabah yine basladi dunde adet sancisi gbi sancim vardi o sanci bugunde var sanirim adet oldum . Extra olarak 3 gundur atesim 38e cikti dusmedii hastaneye gittik serum takildi iki tanee kanimda enfeksiyon varmis enfeksiyon degerinin 5in altin da olmasi gerekirken 87 cikti 12 tane antibiyotik igne yazdilar ignelerimi vurunuyorum sabah aksam istahim mide bulantilarim halsizligim hep kandaki enfeksiyondanmiss insallah kurtulcam
411,878 soru
12,399,284 cevap
44,350 kullanıcı