0 oy
300 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (452 puan) tarafından
Kızlar ben hamile iken annemle babam boşandı. Yıllardan beri gelen zaten sürekli gecinememezlik vardı. En son annem ailesi ile olan bir olayda beni ve babamı ailesine karşı ezdirip savunmayınca babam dava açtı anlaşmalı olarak bosandilar. Nafaka bile vermedi kadına. Sebep olarakta ben ona para versem ananenle dayın o parayı yer dedi ki doğru söylüyor  Boşanmanın ardından ananemin kendi evi olmasina rağmen ben annemi yanima getirdim esimle annem bende kaldı. Ve bu süre zarfında kardeşleri 1 sefer yanına geldi sonrasında ne aradi ne sordu. Gelmelerini sebebi de bebeğim oldu mecbur hissettiler artik ondan. Sonrasında annem dedem öldü yıllar önce emekli maaşı var, dedemin sgksindan yararlanmak için maaşı ananemle annem arasında bölünmek zorunda kaldı ama annem dedi ki parayı gider geri anneme veririm. Bende maaşın bir kısmını alacak olunca dedim ki bak anne bizden isteyemedigin seyler olur kardeşim okuldan gelir bir seyler alirsin yapma verme bak onlar seni düşünmüyor gelmiyor yanına yok dedi vericem almamak için türlü yalanlar söyledi. Hatta onlarin gelmemesini turlu sebeplere baglayip savundu.Sırf annesini düşündüğü için bunu yapmasına cok kizdim. Ananemin bu paraya ihtiyacı yok evi kira değil, tukiyedeki emekli maaşına ek yurt dışından da dedemin emeklisi var para aliyor üstüne üstlük alt katı kira da onun parasını da o alıyor. Annemle sırf surekli onları düşünüp durduğu surekli bor olay olduğunda bizi kendini onemsemedigi için tartıştık. Annem simdi ananeme gitti kaliyor. Beni ne arıyor ne soruyor. Ne yapmam lazım inan bilmiyorum dertleşmek istedim.

3 Cevaplar

0 oy
(676 puan) tarafından
Bırak anneannenle yaşasın inan ki hem senin hem onun huzuru için bu çok çok daha iyi. Küslük yapma sonuçta annen. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Annen nerde istiyorsa orda kalsın boşver ama konusmamazlik etme sonuçta annen 
0 oy
(844 puan) tarafından
Kaç yaşında olursa olsun işte anne düşkünlüğü bu illa muhtaç olması gerekmiyor ki sen nasıl düşünüyorsan anneni o da annesini düşünüyor darılma annene

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 134 göst.
0 oy
7 cevap 396 göst.
0 oy
3 cevap 429 göst.
13 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Hawa (1,552 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 210 göst.

Kategoriler

1,508,589 soru