0 oy
185 göst.
Diğer kategorisinde (339 puan) tarafından
3 yaşındaki Kızım sabah kalktı gözü birbirine yapışmış çapaklanmış neyse sildim temizledim bu seferde akşama dogru gözü kızardı şişti sulanıp duruyor acıyor diyip duruyor hastaneye gittik hiç bir doktor yoktu yarın gidecegiz sabahtan gece kötü olur diye korkuyorum sizce napmam lazım 

11 Cevaplar

0 oy
(13,057 puan) tarafından
Ay bugun aynisi eltimin ogluna olmus ya sabahtan beri gozu sis cocugun. Gecmis olsun canim
(339 puan) tarafından
Çok Sagolun anlamdım durduğu yerde oldu hiç bir yerede çıkmıyoruz 3 aylık bebegimde var eşim memlekete gitti 2 sine yetmeye çalışıyorum anlatamam
(13,057 puan) tarafından
Ahh ahh anlayabiliyorum canim valla benimde oglum 27 aylik bende hamileyim 27 haftalik esim yurtdisinda. Ama annem yakin Allahtan ya
tarafından
Teramiycn krem var kızlar eczaneden alın göz merhemi 1 2 kullanımda geçiriyor. Dr ogluma verdi gözleri hep akiyordu iyikesmiyiordu cok ıyı geldı
-Reklam-
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Kuzum bu ara göz enfeksiyonu yaygın ya geçen hafta görümcemin ve eltimin kızında olmuştu bu sabah benim kzimda 
(339 puan) tarafından
Naptınız acaba geçirmek için
(4,692 puan) tarafından
Canım ben küçüklüğümden beri enfeksiyonla uğrastigim için genelde sabah Dalin sampunala silerim gece yatmadan çayla temizlerim bu şekilde
0 oy
tarafından
Çayla temizle canım 
(339 puan) tarafından
Korkuyorum ablamda dedi çayla temizle diye yapamadım
0 oy
(2,734 puan) tarafından
Bayat ama ılık çayı pamuğa dök sil canım çok iyi geliyor 
0 oy
(324 puan) tarafından
Bende post acmiştim capakla alakali salgın var canım benim coxukların halen devam ediyor ama azaldı kızarıklık gectı  yapacak bısey yok suan için canım sabah ilk ısın doktora gıtmek olsun
(339 puan) tarafından
Biraz önce kaynımla gittim doktor bulamadık 2 tane özel hastaneye gittik yok yok artık sabah ilk iş gidecegiz aksi gibi bide bugün cenazemiz çıktı eşim memlekete gitti bide 3 aylık bebegim var şuanda bedenim ruh gibi
(324 puan) tarafından
Canım dalin le yıka dedi bize doktor bide antibiyotıkli krem verdi eger evinde varsa serum suyuyla temizle yoksada normal dalınle yıka hergun bız oyle azalttık canım
(339 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Çay pansumanı yap soğuktan olabilir. Geçmezse bir iki güne göz doktoruna götür kuzum
(339 puan) tarafından
Canım biraz önce götürdüm 2 tane özel hastaneye doktor bulamadık yarın sabah ilk iş götürecegim öyle gördükçe içim parçalanıyor
(13,307 puan) tarafından
Kalk hemen çay pansumanı yap korkuyorum yazmışsın ama pamuğa dök sil sadece beş dakika da temiz pamuğa çay dök tut 5 dk.
(339 puan) tarafından
Çay demliyip mi yapacagım soguyacakmı
(13,307 puan) tarafından
Evet orta sıcak olsun ılığa yakın çayı demle evet sallama poşet varsa onla da olur
0 oy
(2,182 puan) tarafından
Benim cocukalrmda da var yarına randevu aldım gotrcm iliksuyla pamukla sil sakın çay la silme bana Özel de ki göz doktoru sakın çayla silme dedi enfeksiyonu geçici süre durdurur geri cogaltr dedi ne kadar doğru bilmem ama 
(339 puan) tarafından
Yarın sabah ilk iş götürecegim canım sagol
(2,182 puan) tarafından
Benmkiler acamayinca iliksu yapıyorum etkili oluyor ama en iyisi doktor geçmiş olsun kuzum
0 oy
(76 puan) tarafından
Anne sütüyle temizleyebilirsin. 1. 2 seferde geciyor
(339 puan) tarafından
Temizledim canım 2 saat önce falan anne sütüyle yine silicem birazdan şu geceyi bir şey olmadan atlatırsam başka birşey istemem
0 oy
(5,009 puan) tarafından
Bugün aynısi 12 aylık bebeğimde oldu çay ile siliyorum ama fayda etmiyor yarın hastaneye gitcem bakalım 
(2,685 puan) tarafından
Bizdede durum ayni şişlik yok bi tek saliya randevu buldum bekliyorum bakalim ne kadar silsemde gene aynisi oluyo ustelik biz damlada kullandik ona ragmen gecmedi :(( hem uzuluyorum hem korkuyorum
0 oy
tarafından
Cnm teramiycn krem al kullan Dr onu yazıyor zaten hemn geçiriyor cok guzel bı krem 
0 oy
(3,308 puan) tarafından
Çay en güzel çare canim pamuga hafif ilikken biraz dokun yukardan asagi dogru hafif bastirmadan uygulayin. Hemen toparliyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 133 göst.
29 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birdilektut (1,308 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 153 göst.
14 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Damla berna (2,383 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 197 göst.
0 oy
15 cevap 716 göst.
23 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Irmak2hira (107 puan) tarafından soruldu

413,553 soru

12,449,535 cevap

46,256 kullanıcı

Kategoriler

...