0 oy
164 göst.
Diğer kategorisinde (7 puan) tarafından
Kızlar gebelik bölümünde sordum sorum kapatıldı. Ben doğum yapalı 2 ayı geçti. Normal doğum yaptım. Doğumum çok zor oldu 40 a yakın dikişim vardı içli dışlı. Doğumdan 4 gün sonra dikişlerim enfeksiyon kaptı açıldı tekrar dikiş atıldı. Sonraki dikişte de çok minicik bir açılma oldu ben dikiş attırmadım. 2 ay boyunca eşimle hiç birliktelik yaşamadık. 2 gündür denemeye karar verdik ama benim canım çok yanıyo. Ağrı hiç olmadı vajina içinde de hiç acı yok ama ilk girişte çok acı oluyo. İlişki boyunca acı devam ediyo. Kesi sağ tarafa makata doğru fakat benim sol taraftan bir yer acıyo. Bu zamanla geçer mi yoksa doktora gitmeli miyim ?

4 Cevaplar

0 oy
(5,206 puan) tarafından
Vajinal kuruluk yada dikislerde sknti olabilir durumunuzu doktora izah ederseniz muayene ederek sorunu bulacaktir cok gecmis olsun
(7 puan) tarafından
Aslında kuruluk yok ama ben yine de jel veya bebek yağı kullanıyorum. Doktorum da herhangi birşey söylemedi geçer veya geçmez diye. Başka bir doktora görüneyim o zaman teşekkür ederim çok saolun.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende bekliyeyim burda benim 2. Kez açılmadı dikişlerim ama benşmde bir sürü dikişim var ve benimde ilk girişte acıyo ben istemiyorum artık sogudum da zaten
(7 puan) tarafından
Ah o dikişlerden neler çektim ben. Soğudum deme öyle dedikçe korktukca iyice artiyo gerçekten ben bı cesaret 2 kere denedim yine denerim ama acının neden olduğunu merak ediyorum. Çünkü yırtılıyo gibi bir acı oluyo sizde de mı öyle yoksa aynı dikişin acısı gibi mi ?
tarafından
Aynen benimde yırtılıyo gibi oluyo
0 oy
(117 puan) tarafından
Zamanla geçer cnm benim de İlk doğumum da öyle olmuştu acıdan oturup ağladığımi bilirim ama sonradan gecdi ikinciyi doğum yaptım o korkudan dolayı 4 ay birliktelik yaşamadım düşün ama korktuğum gibi olmadı 
(7 puan) tarafından
Ya inşallah geçer. Gerçekten şimdi ikinci çocuğu düşünmek bile istemiyorum doğum yüzünden böyle de devam ederse eğer tek çocukla kalıcam gibi geliyo.
(117 puan) tarafından
Merak etme cnm şuan daha yeni olduğu için rahim de dikişli olduğu için daha iyileşmemistir için yaradır o yüzden acı veriyor ve acısı gerçekten berbat çok zorlama yine kendini ve sürekli yağ jel falan kullan
(7 puan) tarafından
Abla aslında içi değil perine dediğimiz kısım varya orası acıyo
(117 puan) tarafından
Evet cnm bide kendini kasma mümkün olduğu kadar kasarsan daha kötü olur inşallah en kısa zamanda atlatırsın
(7 puan) tarafından
Umarım teşekkür ederim ❤️
0 oy
(2,219 puan) tarafından
Kayganlastirici kullanırsan daha rahat edersin bence 
(7 puan) tarafından
Kullanıyorum aslında ama işte yine de acıyo
(2,219 puan) tarafından
Rahim ağzında yara mi oldu acaba
(7 puan) tarafından
Öyle olmuş olsa 2 ayda iyileşmez mi ki ben dikişlerin olduğu yerden şüpheleniyorum sanırım benim gibi olan da pek yok :(

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 358 göst.
5 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde GamzeliBayan (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 229 göst.
0 oy
15 cevap 222 göst.
0 oy
15 cevap 991 göst.
15 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,767 soru