0 oy
180 göst.
Diğer kategorisinde (55 puan) tarafından
Kızlar 1.5 ay önce doğum yaptım ama.maalesef dogumum cok travmatik gecti atar damarım kesim oldu ve dikislerim cok fazlaydı cok zor oldu yani . Simdi dikişler vs iyileşti hepsi ama afedersiniz büyük tuvalete çıkmak kabusum oldu sanki cam kırıkları batıyor o esnada ve tüm günüm acıyla geçiyor o gün başına gelen oldu mu böyle bi durum artk doktorlardan korktuğum için gidemiyorum da hanımlar doğumdan sonra siz neler yaptınız bu durumda ?

15 Cevaplar

0 oy
(3,215 puan) tarafından
İlk digum çatlağı bende de oldu dediğin gibi çok kötüydü dokotara bende gitmedim de nasıl geçti inan hatirlamiyom bol sıvı tüket katı şeylerden birazcık kaçın en azından yaran iyileşene kadar 
-Reklam-
0 oy
(488 puan) tarafından
Onu bende yaşadım doktora git krem veriyo bide büyük wc den sonra duş al ağrı hafifliyo. Kendini sıcak tut bol sıvı tüket zeytinyağlı sebze çorbaları ev yoğurdu tüket. Çok zor bi hastalık 
(761 puan) tarafından
Hangi bölüme gidiliyor bunun icin benimde ilk dogumumda oldu sonra bi süre geçti şuan hala devam ediyor canımdan can gidiyor
(488 puan) tarafından
Genel cerrah bakıyo
0 oy
(122 puan) tarafından
Hakiki sızma zeytinyağını pamuğa küçük olsun ama pamuk dolu dolu dök makara doğru sür ve biraz sok orda dursun her lavobaya gitmende tekrarla sürekli zeytinyagı ile orayı besle gerekirse elinle içeri doğru sürmeye calıs sonra bana dua et olur mu :)) 
(55 puan) tarafından
Ederim tabi çok teşekkürler deniycem.
0 oy
(3,951 puan) tarafından
Ben ilk dogumumdan beri çekiyorum o acıyı ilk zamanlar üstüne bile oturamıyodum üstelik 3 ay önce ikinci dogumumu yaptım  tuvalete ne zaman girsem şırıl şırıl kan akar 
0 oy
(3,840 puan) tarafından
Benim zor doğum değildi ama ilk bikaç hafta aynı tarif ettiğiniz gibi sanki cam batıyor gibiydi. Kendi başıma aşmaya çalışmıştım o zamanlar.

İkinci doğum olacak büyük tuvaleti biraz daha sıvı tutacak bi şurup vardı ondan istiycem. Bi de ara ara kayısı yiycem. Kabız gibi olmak çok zorluyor. 
0 oy
(2,377 puan) tarafından
Bol bol sıvı tüketimi yap ve doktora git çatlak için krem falan verir kabız olma diye ilaç verir ihmal etme 
0 oy
(110 puan) tarafından
Sezaryen dogum yaptım ama kabizliktan dolayı bende de oldu 5 Ay sürdü oturmakta zorlanıyodum resmen doktora gittim normal emziren annelerde olur dedi hiçbir krem falaj vermedi bide özele gittim. Kendim zeytinyağı sürdüm sürekli beslenmene dikkat et lifli besinler tüket 
0 oy
(55 puan) tarafından
Hepinize çok teşekkür ederim hanımlar tavsiyelerinizi deniycem Allah razı olsun hepinizden .
0 oy
(3,349 puan) tarafından
Bende aynı durumdayım tamda tarif ettiğin gibi benim 3 ay oldu halen geçmedi üstüne hemoroid de oldu maalesef ve zorlayinca kanıyor. 
(55 puan) tarafından
Maalesef benimde kanıyo ne yapcaz şaşırdım kaldım.
0 oy
(2,414 puan) tarafından
Doktordan başka çaren yok canım,benimde doğumdan sonra oldu,inan doğumda bile bu kadar acı çekmedim doktora gittim krem yazdı düzenli kullandım hemen geçti 
(55 puan) tarafından
Kusura bakmayın bebegimden dolayı yeni girip mesajınızı gordum haklısınız en iyisi doktora gitmek ama inanın çok zor bi doğum geçirdim ölümden döndüm atar damarım kesildi kan kaybım cok fazlaydı surekli arkadan da önden de muayene edildim günlerce hastanede kalmak zorunda kaldm artk hastaneye gidemem kontrole bile gitmedim bebeğim için hastaneye gittiğim de bile gözyaşlarım dinmiyo
0 oy
tarafından
Ben sezeryan oldum yinede hala ara ara oluyorum 
0 oy
(7,591 puan) tarafından
Sağlık ocağı bana krem verdi geçmedi genel cerrahiye gittim kesinlikle kullanma hepsi çocuğa geçiyor dedi sadece anestol krem verdi acıyı çok hissetmezsn tuvalete gitmeden önce sür o bölge uyussun dedi . Temmuzda Afyon'a şifalı sulara girdim iyileştim gibi oldu ama 1 ay sürdü 7.5 aylık kızım hâlâ çekiyorum hâlâ çok zor yapıyorm tuvaletimi ve işlem bittikten sonra saatlerce ağrı sızı yaşıyorum
(55 puan) tarafından
Benimde aynı sonrasında oturamıyorum uzun süre ağlıyorum afedersiniz tuvalette ne ypacam şaşırdım kaldım.
(7,591 puan) tarafından
Bende öyle tuvaletim gelsin istemiyorum resmen
0 oy
(3,279 puan) tarafından
Sarı kantoron yağı sürdüm  fayda etti
(55 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim
Deniycem
0 oy
(766 puan) tarafından
Kafasi esince geri geliyor benim ki acı esigim yükseldi takmıyorum. Geçiyor. 
0 oy
(1,847 puan) tarafından
O acıyı tekrar hissettim yemin ederim bağıra bağıra ağlıyordum. Son çare doktora gittim baharatlı yeme kabız olmamaya çalış sıvı tüket hamur işi yeme gbi gbi seyler söyledi. Ve ılık suya otur dedi. Sanki psikolojik gbi doktora gittikten sonra hiç acım olmadı ılık suya oturdum bi kaç günde doktorun dediklerni yaptım geçti. Çok geçmiş olsun bende acıyı tarif ederken sanki cam kırığı batıyor diyordum 
(55 puan) tarafından
Kusura bakmayın bebekten dolayı sayfa ya giremiyorum  yeni girdim cok teşekkür ederim. InsAllah benimde gecer halen acım aynı doktora gidemem cok korkuyorum doğumdan sonra hastaneye gittim bebeğim için gözyaşlarımı tutamadm tekrar gidemem mecbur kendiliğinden geçmesini bekliycem

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 248 göst.
0 oy
4 cevap 106 göst.
24 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Bebeklerinin annesi (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 290 göst.
6 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 158 göst.
20 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Semaa.Cetin (7 puan) tarafından soruldu

403,361 soru

12,082,049 cevap

36,357 kullanıcı

...