Kızlar önceden belirteyim uzun bir yazı olabilir simdi olay su ki ben yarın aldatilcam büyük ihtimalle çünkü hislerimde asla yanilmam nereden anladin diye sorarsanız şimdi sizede aktarıyorum bana akıl verin simdi kızlar eşim yarın kendine bi gun ayırıyor bende öyle ama eşim evden cok erken bi saatte çıkacağını söyledi işte neymiş takılacağı güvenlik arkadaşı bunu fabrikanın mesai saatinde içeri alicakmis sonra fabrika paydos verene kadar bunlar nöbet kulübesinde olacaklar fabrikada kimse kalmayincada işte takilcaklar (alkol felan) aslında ben enn ilk başta bunu 2 saat hadi olsun 3 saat yaparlar sandım ilk ama bana gece gelmem gelsem bile sabaha karşı gelirim felan demişti bide bu fikri açıklamadan öncede önceki postlarimdan da gorusunuz kavga felan ettigimizde senin kafan çok doldu işte bu evden uzaklasman lazim git anneannende kal beni dinle felan diyordu hatta da bundan en ilk kendisinin cok dolduğunu uzaklasmaya ihtiyaci olduğunu söylemişti her neyse biz barisir gibi olunca takilcagini söyledi sonra kabul ettim sabaha karşı olayınida kabul ettim ben de anneannemlere gidicem simdide sabah cok erken gidicek buraya kadar tamam ama asil mevzu surda patlıyor gecen hafta pazar gecesi bana ankarada asker arkadasinin dugunu olacağını çağırdığını gitsem mi felan demişti bende ne kadar da erken haber vermiş boşver gitme sonuçta gec söyledi dedim bişi dememisti sonra sabahın 7 sinde telefonu çalmıştı kim demiştim iste cingenin biri borcu vardı onun icin arıyor dedi sonrada ya madem uyandım ben gideyim dedi kalktı gitti belki bi 25 dakika sonra geri geldi noldu dedim bilet bulamadım felan dedi trende öyle bisi varmı bilmiyorum ama zaten içime kuşku düşmüştü simdi bu pazartesi böyle olunca o kadar kavgalar planlar felan benim aklıma gelen tek sey bunların da kendileri gibi kiz grubu bulduğu hatta ev filan kiraladıkları fakat neden gecen hafta plan yattığı icin bunun eve geri döndüğü bu hafta da bi bahane bulamadığı icin kavgalar çıkartması felan bu hafta bu planin yürütuceklerini dusunuyorum benimde planim hazir o gece yatarken telefonunu hissetirmeden almam lazim eger wp sini kendi wpme aktarabilirsem ki yaparım uygulama var herşey ortaya çıkar zaten anneannemlere gidicem eşyalarımı ona göre toplar evden de ona göre çıkarım gittigim yerde de tum dellileride onada atar beni ***** yerine koyamicagini gosteririm hem günü mahvolur hemde bi gunluk zevk icin yuvasından olur zaten ona verecegim en büyük derste bu olur heralde ama tek sıkıntım bu aralar iste telefonla yapıştı resmen uykusuda cok hafif yakalanmadan bu işlemi halletmem lazim dualarini ve bu hakkında fikirlerinizi istiyorum uzun olduğu için hakkınızı helal edin yazarak böyle oluyor sesli anlatsam 2 dakikami almaz