0 oy
267 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Gizlemeyi bilmediğin için değiştirdim

8 Cevaplar

0 oy
(747 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kendi cani ya ondan. Sende gelinsin. Gekinler haksizdir o yuzden :D birak yapsin jendi bildiğinden sasma. Bende anlamiyorum böyle insanları.. tartisabilirsiniz fikir ayr8liginiz olabilir yani. Tavir neden ki,')
tarafından
Onunla bı problemim zaten yokki görümcemle tartışmisim ona ne onlara bı saygısızligim olmamış sürekli en ufak bişey de gard alıyorlar dolular ya bahane bulsunlarki saldirsinlar kussunler
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Her zaman diyorum bırakın şu insanların peşini az salın...
0 oy
tarafından
Kızlarını destekliyor haklı yada haksız benim kaynanada eşimle tartisti benlik hicbirsey yok hanfendi banada tavır aldı boşver kuserse küssün hiç oralı olma 
tarafından
Yoruldum artık gerçekten bunlarla uğraşmaktan
tarafından
Hiç umursama valla o zaman kıymetli olursun değer verdikce bir yerleri kalkıyor
tarafından
Öyle yapıyorum canım bu saatten sonra ne ararım ne giderim bişi derlerse sebebsuz yere küsen sizsiniz derim ne bu ya canım burnumda bide bunlarlami uğraşıcam
0 oy
(1,781 puan) tarafından
Bizim kaynana da çocuk gibi trip atıyor, küsüyor bütün ilgi üzerimde olsun istiyor.
tarafından
Komik oluyor ama keşke yaşının insanlari olsalar ağır olsalar
(1,781 puan) tarafından
Valla hiç muhatap olmuyorum kafamda gayet rahat görümce numaramı silmiş zaten kaynanayla telefonda hiç konuşmadım. Gerekte yok
0 oy
tarafından
Hahaha benimde görümce belaları öyle ben annemgildeyken eşimle kavga etmişler telefonda eşim bağırmış birine diğeri de küsmüş ve işin tuhafı benle de konusmuyorlar hiç haberim yok alakam yok konudan ve diğerine bir şey denediği halde o da küsmüş ve en sinir bozucu olanı eşim arıyor onları açmıyor mesaj atıyor cevap vermiyorlar fotoğraflarına falan kalpler gülücük atıyor onlar beğenip geçiyor gurursuz kocam yemin ederim iki aydır inat etmişler konuşmuyorlar saçma sapan bir sebepten işte neymiş biz ablayiz bize nasıl bağırır sadece bu konudan dolayı da değil sadece bağırdığı için ve bunlarda ablacılık oynamayı çok severler iyiki de böyle oldu oh bir taşla iki kuş eşimle barissalar da benim işim olmaz hiç alakam yokken iki aydır benle küsseler kardeşleriyle barisabilirler ki sanmıyorum inatlar ama benle bitti boşver seninde işine gelsin keyfini çıkar 
tarafından
Haklısın canım
0 oy
(7,979 puan) tarafından
Benim kaynana kendi kendine küsüyor sonra yine kendi kendine barışıyor hiç umrumda olmuyor, tınlamayacaksin yoksa havalara giriyorlar görmezden gel.
tarafından
İnan öyle yapıyorum zaten dediğin gibide kendi kendine de barışıyor ama gerek yok böyle heyecanlara :))))
0 oy
tarafından
eşini fisekleyip seni evden kovdurmadiklarina dua et benim basimda
tarafından
Bı o kaldı zaten :)))
0 oy
tarafından
Genelde kızları haklıdır zaten, ben aksini görmedim  ;) sana hak vermesi olanaksız canım, boş yere kendini strese sokma, gelin daima haksızdır :D
tarafından
Dinlemeden konuşmadan nasıl haklı buluyor peki daha benle konuşmamis hoppp küsüyo amann kuserse de kussun
tarafından
Konuşmasına gerek yok ki kuzum, kızı haklı :) bak ben bile konuyu bilmeden onu haklı buldum :D çünkü kayinvalidelerin kızları hep haklıdır..
tarafından
Keyifleri bilir çokta umurumda benden uzak dursunlarda :)
tarafından
Aynen işte, takmamayı öğrenmek lazım, bir kulağından girsin  diğerinden çıksın, yoksa yıllar içinde çok yipranirsin, bu boş konuşan insanlara ne yapsan boş
tarafından
Haklısın canım teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 224 göst.
15 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Huzurum91 (6,553 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 293 göst.
2 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 192 göst.
21 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,694 puan) tarafından soruldu