Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Çocuğunuzun kaç tane montu var
+2
oy
1,312
göst.
21 Kasım 2022
Aile & Aşk
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
Birden fazla olan var mı varsa bence çocuğunuzun başınin gözünün sadakasi niyetine okuluna gidin montu olmayan bir yasitina verin
Ay ben okuldayken kışta kıyamette ince hirkayla giderdim bir kere öğretmenim sordu usumuyor musun dedim evim yakın hirkam sıcak tutuyor usumuyorum asla ne açlığımi ne ciplakligimi kimseye söylemezdim üşüdüm çok üşüdüm ama
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
44
Cevaplar
0
oy
21 Kasım 2022
Begonya
(
7,780
puan)
tarafından
cevaplandı
En İyi Cevap
Bende ortaokulda bir sene kot ceket ile gidip gelmiştim kara kışta arkadaşlarım üşümüyormusun sen diye sorup dururlardı üsüdügüme yanmazdımda ne cevap vereceğimi düşünürdüm bi çocuk için çok zor arkadaşlar içinde mahcup olmak.
22 Kasım 2022
Hlyaa_96
(
569
puan)
tarafından
yorumlandı
Kendimi hatırladim ailem bana asla almazdı hırkayla giderdim kış da ama erkek kardeşime çok aldılar buda benim aklımdan çıkmaz hic
22 Kasım 2022
Begonya
(
7,780
puan)
tarafından
yorumlandı
Evlat ayrımı çok büyük günah nasıl vicdanları el verir insan ailesini seçemiyor malesef.
23 Kasım 2022
__Deniz__
(
2,220
puan)
tarafından
yorumlandı
Kızlar yanlış anlamayın ama sizler ince hırka ve kot ceketle giderken aileniz neredeydi demediler mi bu çocuk bu soğukta üşür diye üzüldüm gerçekten size ne bilim hani fakir olmak suç değil ama ilk okulda bana öyle kalın bir ceket ördülerki aynı mont gibi kapüşonlu falan çok severdim o ceketimi 4 yıl falan giydim bildiğin mont ördüler tahta düğmeleri falan vardı cepleri vardı kapüşonu vardı annem çabalardi , birazda çaba vermek gerekiyor çocuklara hani olmayan olabilir ama anne baba bir yardım kuruluşundan istesin bu zamanda bir sürü insan çok uygun fiyatlara internetten satıyor ailede çabalamasi gerekmiyormu ya bu çocuk bu ceketle kışın gidemez demediler mi
23 Kasım 2022
Begonya
(
7,780
puan)
tarafından
yorumlandı
Şimdi daha kolay tabi benim bahsettiğim yirmi beş yıl önce benim yaşım kırk evet annem ilgisiz bir kadın dı babamda bizim rızkımızı içkiye verirdi insan ailesini seçemiyor malesef ben kızıma bunları yaşatmadım şükürler olsun.
23 Kasım 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Ciğerlerimi dağladınız kizlar :(
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
+3
oy
21 Kasım 2022
Kizlarimmmm21
(
1,313
puan)
tarafından
cevaplandı
Benimde hep ayakkabım olmazdı ne bileyim ya küçüktüm ama anlıyordum hep üzülerek geçti külotlu çorapimin dizleri hep yırtık olurdu çocuklar beslenmesine kurabiye kek falan koyardı ben ekmek domates gotururdum ilk pasta yediğimde 12 yaslarinda falandim şimdi kek yapıp parka götürüyorum bütün çocuklara veriyorum
22 Kasım 2022
incitanem
(
8,111
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım benim ya kıyamam sana. Benim annem de Allah razı olsun ondan hep fazla fazla koyardı. Okulda arkadaşlarına dağıt derdi. Hatta isim bile söylerdi şununla paylaş diye. Anne derdim çocukluk işte, onunla samimi değilim ki derdim. Olsun sen benim sözümü dinle derdi. Büyüyünce anladım sebebini. Ve çocuklar öyle acımasız ki aslında. Her şeyi biliyorlar ama alay etmekte olsun kırıcı laf söylemekte olsun üstlerine yok.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
21 Kasım 2022
DemetEce
(
2,362
puan)
tarafından
cevaplandı
İlk yazdığın cümle güzel düşünce bence
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
21 Kasım 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Keşke herkes böyle dusunse
21 Kasım 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Simit bir tlydi bazen açlıktan ölecek gibi olurdum nadiren elime bir TL gecerdi sağolsun arkadaşım verirdi borç hemen bir simit alıp yerdim param olunca da götürüp verirdim
21 Kasım 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
21 Kasım 2022
Hilalasya1212
(
1,916
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben cocugumun bütün küçülen esyalarini olabildigince vermeye çalışıyorum bu devirde çok zor bir mont olmuş 800 tl herkesin gücü yetmiyor ne yazikki
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
21 Kasım 2022
❤Öykümİlkem❤
(
3,148
puan)
tarafından
cevaplandı
İki kızımın da iki tane var ama birer tanesi ince mevsimlik hani ara geçişlere rüzgarlı az yağışlı havalara uygun diğeri normal kışlık şişme mont. Gerçekten böyle 5 6 tane montu ayakkabısı olan çocuklar var gereksiz yani zaten hemen büyüyorlar öbür sene olmuyor hicbirisi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
21 Kasım 2022
Yazar gecerim - BANU
(
13,611
puan)
tarafından
cevaplandı
Var bende kardeşine saklıyorum bütün kıyafetlerini
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
21 Kasım 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Birer tane var..o da büyük kızımın küçüleni küçüğe giydiriyorum büyük kıza yeni alıyoruz..2 senedir almadım yenisi idare ediyor şu an
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
21 Kasım 2022
❤Mehincik❤
(
6,683
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben oyle yapiyorum zaten kuculmuşunu yada yedeğini durumu olmayanlara veriyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
21 Kasım 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Keşke hayat herkes için adil olsa. Ama maalesef olmuyor. Daha küçükler 2 tane ikisinin de. Çok batiriyorlar mecburen yedek koyuyorum yıkandıgi zaman kurumadan evden çıkabiliriz diye
21 Kasım 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Aslında insanın huzuru maddiyatla alakalı değil mesela montun yoktu evimde yakacak yoktu dışarısı da ev de soğuktu sabah kahvaltida zeytin bile lukstu çoğu zaman ama dışarıdan kimse durumumun bu kadar da kötü oldugunu asla bilmezdi lisede son derlere girmez okul bahçesinde otururdum sebebi de açlıktan karnım gurulduyordu sesi kimse duymasın aşağılık psikolojisiydi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
21 Kasım 2022
Nur ela
(
3,805
puan)
tarafından
cevaplandı
bi tane tutarim hep kuculenleri veririm baskalarina
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
21 Kasım 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Bir montumuz dahi yok fazla olsa veririm senin yaşadığın durumda özellikle şuan çok çocuk var Rabbım yardım etsin
22 Kasım 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
☹️☹️☹️.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
21 Kasım 2022
Gamzeslem
(
9,644
puan)
tarafından
cevaplandı
Evet güzel olur kızımın arkadaşı da oyleymis üşümemek için üst üste kazak gidermiş kızım söyledi yaptık biseyler...
Şükür şimdi eski zamana göre daha duyarlı sanki insanlar öğretmenler belediyeler de yardım ediyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
21 Kasım 2022
Linkin
(
20,257
puan)
tarafından
cevaplandı
Çok haklısın . Senin yaşadıkların için çok üzüldüm :((
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
21 Kasım 2022
Fatmaa
(
1,781
puan)
tarafından
cevaplandı
Liseye giderken sınıfta hırsızlık oldu. Hoca herkesi aradı üst başına kadar bana dedi ne kadar kalın giyinmişsin bilmiyordu ki montum yoktu kat kat sağdan soldan gelen kazakları badileri giyerdim üşümemek için.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
21 Kasım 2022
BirbalAnnesi
(
18,635
puan)
tarafından
cevaplandı
Lisede iken üniformam ceketli idi bir kış okula ceketle gittim mont giymedim sagolsun babamda bu kızın montu niye yok demedi şimdi her şeye sahibim ama o yokluk hissi hiç kaybolmadi belki psikolojik bir rahatsızlık ama eşyalarima çok düşkünlük var bende ihtiyacı olana elimden geldiğince yardım ediyorum o ayrı bir konu ama kendime hep yedekte bir şeyler tutuyorum sanki ondan mahrum kalacakmışım gibi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
21 Kasım 2022
Betiz
(
6,437
puan)
tarafından
cevaplandı
Okul çanta mont ve bot yardımı yapıyor canım komşumuz kızlarına almıştı kızım 3 yaşına girecek büyük değil benim ve 2 tane var birini aldım birini komşu verdi kızının küçüklüklerini
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
21 Kasım 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Çok güzel bir düşünce, yaşadıkların hiç kolay değilmiş gerçekten o küçük çocuk geldi gözlerimin önüne çok üzüldüm, ama yaşadıkların, seni hayatta daha güçlü hale getirmiştir eminim..
Ben de küçüldükçe veririm, başka çocuğum olmayacağı için:)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
21 Kasım 2022
Esrat
(
9,238
puan)
tarafından
cevaplandı
Lisedeydım kar yaparsa erimeye başlar cıvık olur ozaman ince ayakkabıyla okula gitmiştim akşama kadar ayaklarım su içimdeydi bordolu kremli inan arkadaslarım Harley giyiyordu 160 tlydi ozaman alamamısştık mühendis olduk gittim ilk maaasımla aldım onu hala duruyor giymem müzelik o:)
Elimden geldiğince herkeese yardım ederim buyuzden
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
21 Kasım 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Kizmn kişiliği yok malesf daha alamdik
Dışarı cikarmiyorm
Bezi mamasi suan anca alıyoruz
21 Kasım 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Buradan biri kizm doğdunda yazdi sıfır elbise hediye gönderdi kizm hala onu giyor her giydrdgmde dua ediyorum Allah ayağına tas degsdrmsn Hızır gibi gelmişti o zmn
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
1
2
3
sonraki »
İlgili sorular
0
oy
58
cevap
1,047
göst.
Kızlar kaç yıldır aynı montu giyiyirsunuz yada yeni alacakmisiniz
23 Ekim 2022
Diğer
kategorisinde
Hira &ikra
(
6,065
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
2
cevap
63
göst.
Beyaz Montu Makinede Yıkarken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?
31 Aralık 2024
Diğer
kategorisinde
Frezya
(
702
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
çamaşır-
-temizlik
0
oy
5
cevap
207
göst.
Bu Montu Kullanan Kızlar Hangi Rengi ve Modeli Tercih Ediyor?
27 Kasım 2024
Diğer
kategorisinde
Duru. F. 12354
(
3,677
puan)
tarafından
soruldu
bebek-gebelik-hamilelik-cinsiyet-tahmin-
-hamilelik
sohbet♥️muhabbet
tavsiye
+1
oy
13
cevap
344
göst.
Eşime Hediye Almak İçin Hangi Montu Seçmeliyim?
26 Kasım 2024
Diğer
kategorisinde
Gri Kedi
(
2,745
puan)
tarafından
soruldu
411,715
soru
12,394,434