Kizlar sonunda anneme nakit verdik eşim promosyon aldı ,annemin gözü öyle promosyondaydi ona göre alacaklarimiz var hep erteliyoruz bize yetmiyor ki etrafa sacalim yapitracakalrmizi kendime üst baş duruyor ..gerçi annem talep etmişti eşin promosyonu nezaman yatacak bize borç versin bahçe kapısı için 2.500 dedi sinir olmuştum ozmndan bu yana sürekli soruyor eşimde dün dedi ki annenlere 2.500 veryimde gönüllü baksın sorun cikartmasin dedi hemde sevdirelim kendimizi diye ..( içimden dedimki annem bunu alsa,başka isteği yine olacak ve yine memnun olmayacak keşke herkes biz kadar verebilse torununa millet ne alacağını şaşırıyor bisiklet su bu annem çocuklara bakıyor diye hep bizden talep ..) ben eşime dedim ki 1000 TL ver ,bak benmde alacaklarim var borç oducez arabayı bakıma götürecen daha dedm duramamis içinden gelerek 2bin500 vermiş helali hoş olsun da istekleri hiç bitmiyor hiç ... Evime market siparişi veriyor , kendisine ayakkabı seçmiş 300 onu atıyor bunu alsammi diye (alalım dedim artık) ,sonra çaydanlık atıyor mavi bahçeye emaye çaydanlık bunu al diye ( almadım daha) sonra LCW den kareli pantolon görmüş çok beğenmiş 300 e tmm al kartı da öde dedim ,vazgeçmiş .. sonra 2 yere borcu varmış kredi kartından cektirecem dedi tmm çektir dedm ayın 25 ini beklyr karttan çektirmek için çünkü bu ay 6 bin ödemem var ..yani bunları bahane vermeyin diye sayıyorum bı para vermişsin çokmu diyenler için .. ben temizlikçi çağır diye 400 verdim inada kıyamadı attı koseye ..pazardan kızlarına bseyler aldı 1milyar tuttu wlla onu veremicem esimin verdiğine saysin.. okadar çok isteği var ki bı insan bukcadar düşüncesiz olamaz diyorum ya . Dizinde size goredir yavrum yok gic acıma yok annem iyi gaza geliyor komsular akrabalar çocuklarına bakiyosun alsınlar etsinler diyordur kesin ablama bukadar yapmiyodu hoc duymadim yüzümüz yumuşak ve hala bizi begenmeyip etmediği hakaret asagalama kalmıyor senin evlatlarinda sana yapsın böyle evlat olmaz olsun diyordu bana noldu smdi ( kendisi hakaretleri saydiriyordu bana bende gerçekleri yüzüne vurunca sen beni oldurdun diyo e sussa bende suscm ağrıma giden şeyler soyluyorudllfu işte son olaylar böyle arkadaşlar :) eşim telefon aldı ona bahane buldu kim alır tlefon sonra mulkshake makinesi aldı bende sana alsakta memnun edemiyoruz dedim bana kavga esnasında bundan bir kaç ay önce diyorki hani napiverdin bana aldığın bı telefon onu da kakiyorsan başa diyor hey Allhm ya