0 oy
73 göst.
Diğer kategorisinde (2,191 puan) tarafından
Bebeğim 15 aylık hala yediği bazı besinler dokunuyor üzüm gibi peynir gibi ,mısır gibi yada bazı bakliyatlar karın ağrısı yapıyor gece uyanıyor , normalmi acaba yoksa bağırsaklarında sorunmu var acaba evde doktorun yazdığı  probiyotik damla var onu mu kullansam bağırsaklarını düzenlemek için başına gelen varmı babasida bagirsaklarindan rahatsızlığı ülsaratif kolit diye ilerde  öyle olur diye koruyorum bu yüzden soruyorum normal bir sürecin bu ayda hala bazı besinlerin dokunması  

2 Cevaplar

0 oy
(12,522 puan) tarafından
Alerjisi felan mı var acaba 
(2,191 puan) tarafından
Alerjisi yok canım sadece gaz oluyor sanki mısır üzüm yiyince ishal oluyor
(12,522 puan) tarafından
Üzüm yapar da mısırı bilemedim. Bir süre verme o zaman canım ara ver biraz
(2,191 puan) tarafından
Vermiyorum canım, Dr gidince bir soracağım babası bağırsaklarından rahatsız olmasa kafama takilmazdi zaten bakalım bizim doktorumuzda bir virus kaptı, iki aydır iyileşmedi enfeksiyonu düşünüyormuş hastanede yatıyor onun iyileşmesini bekliyorum kendi takiplj doktorumuza götüreyim diye
(12,522 puan) tarafından
Gecmis olsun canım gecer insallah önemli bisey değildir
(2,191 puan) tarafından
İnşallah bakalım sağol canım
-Reklam-
0 oy
(1,994 puan) tarafından
23 yaşındayım hala bazı şeyler bana da dokunur bunun yaşla vs alakası yok canım kabız veya ishal durumu yoksa müdehale etmene gerek yok birkaç kez daha aynı besinleri farklı zamanlarda verip gözlemle karın ağrısı oluyor mu ne kadar sürüyor diye. Zamanla alışır da ağrısı azalır veya biterse yedirmeye devam et. Aynı devam ederse için rahat etsin diye doktora götürebilirsin. Ne zaman zeytin yesem midem ağrır daha bebekken annem fark etmiş bazı şeyler kalıcı oluyor. Günlük hayatını zorlaştırmıyorsa alerjik reaksiyon yapmıyorsa çok da peşine düşme 
(2,191 puan) tarafından
Yok canım zaten babasının bağırsak hastalığı olmasa kafama takilmazdi neyse bizim takipli doktorumuzda iki aydır hastanede yatıyor enfeksiyon kaptı düzenlemedi onu bekliyorum göreve başlayınca gideceğim
(1,994 puan) tarafından
Bir şey olmaz inşallah daha küçük sindirim sistemi yavaş yavaş alışır telaş etme sen çocuk bu karnı da ağrır gazı da olur başka belirti yoksa sıkıntı yapma
(2,191 puan) tarafından
Sağol canım Başka belirti yok şükür

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 82 göst.
14 Aralık 2023 Diğer kategorisinde ASKKKKK (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 169 göst.
13 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,636 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 130 göst.
25 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Havvanursms (232 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 82 göst.
2 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Meryem 04 (46 puan) tarafından soruldu

410,885 soru

12,364,677 cevap

41,882 kullanıcı

Kategoriler

...