Kizlar ya resmen yuruyemiyorum bikini bolgemdeki agri beni mahvediyor yururken cok sancim varr :(((( pelvis agrisiii . Of of boyle bisey yok 36 haftadyim artik dogum yapmk istyrum bide bebegimin hareketleri cok sertlesti artikk :((
Ben 23 haftalıkta yürüyemiyorum :( ayaklarım şişiyor filan yatakta kocam çeviriyor beni :D
36 haftayı düşünemedim . Allah yardımcın olsun
Allah yardimcimiz olsun canim bende 33*5 haftaligim ..hem ayaklarim sisdi ..hemde geceleri kabus gibi uyuyamiyorum donmekten
Seni çok iyi anlıyorum cnm bide ben 41. Haftada doğum yaptım çok zorlandim allah yardımcın olsun gecicek insallah:))
Aynı durumdayız canım çocuk cıktı çıkacak gibi aciyor nolacak bilmem 1 ay geçmiyor bir türlü
39.haftadayım dünden beri bende de aynı bölgede çok şiddetli ağrı var yürüyemiyorum hele yatakta dönerken çok zorlanıyorum belimde de ağrı var Hayırlısıyla doğsalardı..
Bastırmaya başlıyor yeri daraldığı için az sabret
Hangimiz önce doğuracak merak ediyorum ayniyiz canım ama.benim hiç öyle problemlerim yok günlük Temizlik 1 saat yürüyüş yapıyorum esimde aksam gelince tekrar yuruoz eşim benim hatun koş desem kosaçak. Azıcık hamile gibi haraket et diyor kimse inanmıyor 9 aylık olduğumu onlar değil ben bile anlamiom gece 12 de bir yatiom sabah 7 de kalkiom ama sizleri görünce korkmuyor degilm benim ağrı esigm falan çok düşük
Kıyamam tatlım doğuma çok var mı kuzum
1,492,267 soru
24,383,022 cevap
348,875 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın