Eşin ona olan aşkını diri tutmak için bir şey yapıyor mu ? Bir tatlı söz bir şarkı bir bakış bir çiçek vs yapar mı bunları? Yani bunları yaptığı halde bu kadar soguksan sorun sende ama değilse tek taraflı bir sorun yok demektir ben eşime şiirler şarkılar mektuplar yazardım eve gelsin diye cam önlerinde tüner beklerdim radyodan istek parça yapardım bana ne gerek var bunlara derdi ya da işte laf olsun diye bende bende der geçerdi ne yaptıysam olmadı ailem yapamadım onu Eylül ayında adetim gecikti benden gizli oturup kürtaj için doktor araştırmış birde öyle normalde değil merdiven altı ucuz buldum bir yer gebeysen hemen gider hallederiz dedi o kadar onurum kırıldı ki yinede sustum 3 çocuk var ya ondan öyle yapmıştır dedim kendi kendime sonra sürekli bana kendini bağlat demeye başladı ille bağlat ille bağlat istemiyorum dedim o zaman doğurduğuna oturur kendin bakarsın dedi evdekilere kim bakıyorsa neyse dedim ona da sustum Ankara da ablam var ara tatilde oraya gitmek istedim eniştem le annemle giderim sende almaya gelirsin olmaz mı dedim diye nah alın dedi bana ona da eyvallah kus olduğum ablamla barıştım diye WhatsApp dan karakter yoksunlari diye paylaşım yapmış bana tahammülü kalmamış güveni de kalmamış boşanmak istiyormuş tamam dedim bosanalim daha bana diyorlar ki bir yolu elbet vardır düzelir sen sus susmuyorum geri adımda atmıyorum ne olursa olsun şimdi suç benim mi?