Kızlar eltimle kaynim 6 aylık evliler hiç anlaşamıyorlar hamile eltim 3.5 aylık geçen kaynimla kavga etmişler fenalaşip hastaneye gitmiş serum takmışlar bizede kaynim başka yalan söyledi işte ailesiyle kavga etti tansiyonu düştü diye neyse geçen oturuyoruz eşimin amcasinin eşiyle bana dedi ki eltin eve döndü mü neredeydi ki dedim babasının evine gitmiş dedi ha evet gezmeye gitmiş dedim meğer öyle değilmiş evi terketmiş daha birçok şeyler olmuş ama yengesi anlatmadı kaynanlardan duy dedi Kızlar kaynanam eşimle benim bütün sorunlarım olduğunda herkese anlatırdı duymayan kalmazdi şimdi aylardır neler neler dönüyor birtek eltim kaynim kaynanam arasında olup bitiyor eşimden abilik yapmıyorsun diyor eşim nasıl yapsınki takan yok bizim herşeyimizi herkese çarşaf gibi anlatip kaynimla eltimin sorunlarınıda sır gibi bizden saklıyor biz dışarıdan öğreniyoruz bu benim için hiç önemli değil benim tek takıldığım konu o gelinde ben neydim üstelik eltim kaynanamin telefonlarını bile açmıyor kaç aydır 3 aydır kaynanamin evine bile gelip gitmiyor kaynim desen işi düştün mü arar sorar gelir ama kaynanam hep onları baş üstünde tutuyor bazen eşim üvey evlat mı diye düşünüyorum resmen yarın birgün başları sıkışınca gel abi git abi yapacak o zamanda eşim yine koşar resmen kullanıyorlar
1,493,779 soru
24,405,832 cevap
350,490 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın