Kızlar esimin babannesi aradı konuştuk işte etrafta kızı olanlara söyledim çocuklarının kıyafetlerinden küçük olanları verecek dedi bende ağızlarına laf vermemek için Annemgil yardim etti herseyini aldık çok şükür dedim besigiyle bebek arabasını da alsalardı bari dedi bende bnm annemle babamın torunuysa sizinde torununuz herşeyi onlara yükleyemem yeteri kadar yardım ettiler dedim öyle de bizim de durumlar belli kaynının düğünü olacak senin doğumdan hemen sonra dedi bende ben onunla konuştum yaza olacakmış düğün haberim var yani dedim hiç bisi diyemedi bu zamana kadar bir çöp bile almadılar ben eşim için üzülüyorum işten çıkardılar bunu bildikleri halde hiç yardım etmiyorlar nasıl altından kalkacağız gerçekten bilmiyorm Ve evlerinde 4 5 kişi felan çalışan var buna rağmen paramız yok diyorlar.
Canım boşver benim eşimin ailesi de hiçbir şey yapmadı. kendi ailem sağ olsun en güzel şeyleri aldılar hep 2 yaşına kadar tüm kıyafetleri var, oto koltuğu bile var oturamadigi halde üstelik bir sürü borçları varken yaptılar bunu. Olan sadece eşime oldu, altında eziliyor onların.
Bebiş bereketiyle geliyor inan. Rabbim yardimciniz olsun insAllah esin gönlüne göre iş bulur da ferahlarsiniz.
Yokk diye diye yokk olurlar onlar tobe yarabbim yuzsuzlukte sinir yok
1,508,026 soru
24,613,859 cevap
364,224 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın