0 oy
143 göst.
Diğer kategorisinde (383 puan) tarafından
Aşırı derecede artık arttı şişti sert üstüne oturunca agriyo sanki ağırlık varvajinam kopup gidick dayanamıyorum ama alt muane yapick ve o kadar agriyo aciyo ki giremem ve yetmezmiş gibi aşırı kasık bel ağrısı yaşıyorum alt muane isterse giremem imkansız birşey şu an napicm :(

7 Cevaplar

0 oy
(12,913 puan) tarafından
O zaman cekeceksin yapacak birsey yok. Gormeden ne desin doktor
(383 puan) tarafından
Çok yardımcı oldun tesekur ederm ya
(12,913 puan) tarafından
Iyi napilmasi gerekiyoki bu durumda. Ne yapayim demissin o kadar aci cekiyosun zor durumdasin ama alttan muayene olamam diyorsun. Doktora gidip desen ne diycek sana :)
(383 puan) tarafından
İlla alt muane şart mı ki zaten aşırı sis olduğu belli
-Reklam-
0 oy
(241 puan) tarafından
Kız o enfeksiyon bu ara bendede var sanırım senin ne gibi belirtilerin var ya. Benimde kasik ağrım oluyo ara sıra ve belim bugün çok ağrıyor. Dün idrar yaparken biraz yanmam oldu azıcık kasintim var. Bide kötü kokulu akıntım var seninde öylemi? 
(383 puan) tarafından
Bende akıntı sefaf canm beyaz gibi kaşıntı yanma var sis baya vajinam agriyo sert bel kasık ağrım var yanma sorunum yok maf etti beni
(241 puan) tarafından
Bence git canım. Bu acıyı cekmektense bence durumunu anlat alttan bakicagini düşünmüyorum ben.
(383 puan) tarafından
TM canm
0 oy
tarafından
Alt muayene istemez. İsterse baksın n'olacak. Önce ilaç verir
(383 puan) tarafından
Aşırı sis ağrı ondan yoksa öncesinde iki üç kez girdim bı sorun yok
0 oy
(598 puan) tarafından
Canım bakması gerekirse mecbur bakar sen hazır su iç sıcak su kullan 
(383 puan) tarafından
Saol balım :)
0 oy
tarafından
İyide alt muayeneye girmezsen doktor falda mi gorecek neyin olduğunu o zaman çekeceksin başka çaren yok
(383 puan) tarafından
Sis olan beş beli yeri sonuçta hiç yaşamadın mi enfeksiyon ne kadar ağrılı olduğunu bilirsin bence üstüne bile oturulmayan bı ağrı nasıl girim muaneye mantikken ki zaten dışından illa belli oluyo
tarafından
Disardan belliyse muhtemelen icerde bisey var muhtemelen enfeksiyon var ve bunu gorebilip teshis koyması icin alttan muayne sart
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Bacım ne emmeye ne gömmeye geliyorsun sirkeli suyla yıka yada leğene koy içine otur bide ilaç kullanman lazım 
0 oy
(5,924 puan) tarafından
Nie alttan muayene istemiyorsun cnm 
(383 puan) tarafından
Canm aşırı derecede sis ve agriyo dokunamiyorum sert üstüne oturamiyorum öyle bı ağrı ki sanki kopucak ilişki bile imkansız yani kayganlastirici bile imkansız hemen kanamam oluyo agriyo duramıyorum ve alt muanede biraz ağrılı zaten şişmiş sertlesmis artık kendim oturamiyorum o derece dışardan bakınca kıpkırmızı ve sis oldugu çok belli :(
(383 puan) tarafından
Daha önce girdim çok çekinme olayı fln yok sadece aşırı ağrı var
(5,924 puan) tarafından
Cnm belki başka bı rahatsızlık var bunu bilemezsin ki aile hekimine GT o zmn onlar dokunmuyor bakmyr bı ilaç var çok etkili uromisin die işte senin sorununu doktor görmeden bilemezki ama aile hekimi bakmaz
(383 puan) tarafından
Sürekli canm giderm muaneye hep genel muane olurum alt kist varmı diye bakılır hatta daha 10 gün oldu olmadı bakıldı antibiyotik iğne oldum sona doğru başladı iğne bitti kaldı

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 48 göst.
0 oy
3 cevap 179 göst.
27 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Efsun88 (198 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 199 göst.
27 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Merveeeee (126 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 146 göst.
23 Nisan 2022 Diğer kategorisinde emine.kln99 (6 puan) tarafından soruldu

411,505 soru

12,387,524 cevap

43,594 kullanıcı

Kategoriler

...