+1 oy
367 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,803 puan) tarafından
Kızlar 10 aylık evliyim eşim asker başka şehirdeyiz. Ne zaman memlekete gideyim bir kaç hafta kalayım desem bana bağırmaya başlıyor sanki onu terk edip gidecekmişim gibi. Burada kimsem yok arkadaşım yok bunaldım iyice. Bide hamileyim canım hep memleketimin yöresel yiyeceklerinden istiyor gideyim diyorum yok diyor. Sizin esleriniz izin veriyor mu? Bunu istemem de bir sorun mu var neden böyle yapıyor anlamadım.

27 Cevaplar

0 oy
(6,169 puan) tarafından
Ne izini alicam ben gidicem dedigim an olay bitmiştir.. 

Bagirmasi icin sebebi yok benim.ailem  sonucda ailemi görmeye giderken izin istemek ne saçma taviz verme yolun basindasin dik başlı ol gidicem nereye gidiyorum aileme diyceksin  gerekirse esin izine gelince ailesine yollama gitmede anlasin zorbaligini
(1,803 puan) tarafından
Diğer konularda izin istemem ama bu konuda hassas  yol uzun 17-18 saat o yüzden mi diyorum
(6,169 puan) tarafından
Öyleyse birsey diyemem hamile olduğun icin baska zaman gebelik sonrası öncesi icin de yaptığı birseyse izin verme yani  17 18 saat yol gitme kış günü  otur evinde yada ucakla git canım
-Reklam-
0 oy
(1,629 puan) tarafından
İzin değil gitmek istiyorum fikir sunar yada uygun bir zaman yaparız giderim 1 2 ay kalırım uzakta yaşıyor ailem 
0 oy
(20,863 puan) tarafından
İzin istemiyorum bir evde yan yana yaşıyoruz diye haber veriyorum fikrini alıyorum ne kadar ayrı kalacağımız ne zaman gideceğim kısmını beraber kararlaştırıyoruz yanımda olmasa da haber verirdim ama izin almam heleki kendi burda değilse onun malı veya eşyası değilim buraya koydum burada duracak desin 
0 oy
(510 puan) tarafından
Benimki beni zorla gönderiyor, hiç karışmaz bana 
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Canım yol için vermiyor olsa bunu kırmadan söyler boş evi beklemenin mantığı yok bence sende böyle konuştuğun için kendini bağırarak üste çıkartıyor sen gelene kadar memlekette annemlerde kalıcam deseydin direk 
(1,803 puan) tarafından
Hayır hayır eşime göreve falan gitmedi normal 8-5 çalışıyor.
(6,437 puan) tarafından
Haaa belki evde istiyordur o zaman eşimde hep evde olmamı istiyor yalnız kalmak istemiyor
(1,803 puan) tarafından
Evet ondan olabilir yoksa oda git memlekete der.
0 oy
(2,011 puan) tarafından
Senede bir iki aylığına giderim aksine ben gideceğim zamanı döneceğim  zamanı seçer söylerim öyle alır biletimi 
0 oy
(25,198 puan) tarafından
İsteklerime asla karşı çıkmaz hatta kendi der istersen git annenlerde kal 1 hafta diye. 

İlgili sorular

0 oy
43 cevap 1,177 göst.
13 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 266 göst.
7 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (9,485 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 583 göst.
24 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zehrabnm (122 puan) tarafından soruldu
+1 oy
61 cevap 1,079 göst.