O kadar zoruma gidiyor ki durumumuz sıkışık eski çalıştığım fırında kasiyerlik için çağırdılar eşim izn vermedi giremedim o kadar ağrıma gittiki dediği tek şey ben karımı oralarda çalıştırmam gercekten bna güveni yok heralde neyse bi kaç gün önce dedim fabrikda daha zor 3 vardiya 2 oğlum var benim biri 4 biri 2 yi geçiyor k.validem bakıcak onada bu gün konuyu açtım ilk iyi olur dedi ekmeginide alırsın dedi simdide çocukları gezdirdi geldi oralarda olmaz bi sürü erkek var flan dedi o kadar ağrıma gitti ki kendime resmen hakaret saydim yok diyceklermis onun gelini orda çalısıyor flan diye arkadaşlar eltimin çocuğuna bakti 2 seneye yakin o çalıştı hemde kizi 9 aylıktı yani ben anlamıyorum ne oluyor kasada çalışınca pislik mi yapmış oluyorum inanin bekarken çalıştım onlarla dükkanı bna birakip giderlerdi o derece sanki fabrikada erkek yok mu yapan her türlü yapar kayinvalidem kızı bursada oturuyor yok çocuk tedavisi görecekmiş yok gidip 15 günden önce dönmem oralarda çalışamazsın dedi durdu dedim birini anneme bırakırsın birinide kendinle 15 gün götürürsün eltimnkinide götürmüştü anlamıyorum bnami bu ayrım kıskançlıktan değilde gerçekten aşırı derecede ağrıma gidiyor gırtlağa kadar borcumuz var k.valideme esim gecen yok çalışma gerek yok niye orda çalışmak istiyorsun dedim fabrikada yapamam artık 3 vardiya çok zor standart ama kasada öyle durum yok konuştum gel dediler 8 6 pazarda izin yani destek olim doyorum iş beğenmiyorlar ağlıyorum artık k.validemn lafı çok ağrıma gitti ben babamın evindeyken petrolde bile çalıştım kasada terbiyesizlik mi yapmış oldum şimdi uzun oldu kusuruma bakmayın lütfen