0 oy
1,222 göst.
Aile kategorisinde (48 puan) tarafından
Sizin esinizde uykum geldi deyip 7de 8de yatiyormu.ya ben patliyorum sıkıntıdan o yatinca,oturayım bı muhabbet bı sohbet edeyim demek yok hiç 

20 Cevaplar

0 oy
(123,007 puan) tarafından
Bizim uyumama sorunumuz var en erkeb 2 de yatiyoz 
(48 puan) tarafından
Bizde oyleydik ama noldu sonra ben de bilmiyorum
(123,007 puan) tarafından
☺️☺️☺️kiz boylede vakit gecmiyo konusucak bisi kalmiyo bazen bos bos bakisiyoz ☺️☺️
(48 puan) tarafından
Olsun o da güzel bak ben hasretim ona ☹️
-Reklam-
0 oy
(12,777 puan) tarafından
Uyuduğu da uyumadigida tabi uyusunda adamın uykusu gelmiş sabahın soğuğunda gidiyo şahsen 
(48 puan) tarafından
Yok yok benimki baya horul horul uyuyor
0 oy
(5,519 puan) tarafından
Cok mu calisiyor belki yoruluyodur
(5,519 puan) tarafından
Cocuk baktirmak degil cok calisoyorsa yoruluyordur. Yani ginde kac saat calisiyor ki
(48 puan) tarafından
2 saat filan anca çalışıyor günde hadi bilemedin 3 saat olsun
(5,519 puan) tarafından
O zamann islak sopayla dovv hakk ediyor ☺️
(48 puan) tarafından
Ağzını burnunu kirayim dur
(5,519 puan) tarafından
Hahahahhaha :))
0 oy
tarafından

Ah ah üzüldüm canım blki yorgundur 

Bugün eşim vardiya gtti akşam 

Uyuycm dedi 4 de 6 buçuk da kaldır bni dedi baktım 5 dk sonra geldi çay demledi içtik saolsin uykusunu bize tercih etti ❣️
(48 puan) tarafından
Her erkek çalışıyor bı benimki mi sanki. Ya biri iki yaşında biri bir buçuk aylık çocuklarım evdeyim sürekli bunalıyorum sıkılıyorum kendimi yalnız hissediyorum
tarafından
Sende haklısın canım ama yorgun işte napcan
(48 puan) tarafından
Dimi napcaannn
0 oy
(14,407 puan) tarafından

Yorgundur belki ben eşime bakıyorum yorgun yat uykunu al derim bende yanına uzanır omu uyuturum tv izlerim :) canım sıkılsa da yoğun oluyor kendim ev işi derin yapayım erkenden uyumak istiyorum :)

(48 puan) tarafından
Ev işine rağmen yorgunluğuna rağmen ben oturmak isterim,ilgilenmek hoşuma gidiyor ama o benle aynı düşüncede değil
0 oy
(2,102 puan) tarafından

Benden önce yatarsa. Gidip su döküyorum, kulağına birşey sürüyorum, gidikliyorum, kaldırıyorum:D

Ama çok yorgunsa karışmam çünkü uykusunu alamayınca biraz boğa gibi oluyor :D

Bir keresinde bağırdım kalk kalk diye ne oldu dedi ayağım ağrıyor dedim niye diyince. Ayağıma overlok makinesi geldi demistim :D korktum manyak diyip geri yatmisti :D

(48 puan) tarafından
Otursa da bı fark yok galiba,konuşsam da anlatamıyorum ben derdimi,uyuduğum mu batıyor sana der
(2,102 puan) tarafından
Ne yap biliyormusun. Onun yaptığının aynısını. Boşvermişlik sendromuna gir. Yani kısasa kısas. O geldiğinde hiç muhattap olma. Yemeğini ver çekil kenara. Sonra tv izle telefonla oyna. Ondan önce git yatağa uyu. Asla muhattap olma. Hatta telefonla oynarken hep kahkaha at. Bunu bir kaç gün dene. O da ne oluyor lan desin kafasına dank eder. Kaçan kovalanır hesabı. Gül geç. Dışarı çıkabiliyorsan gez gel. Veya dışarı cıkmış gibi giyin evde. Düşünsün biyere mi gittin desin yok de. Ondan önce uyu bunu dene bi kaç gün kaç kovalasın. En işe yarayan şeydir
(48 puan) tarafından
Yazdım bunu bı kenara
(2,102 puan) tarafından
Uygula pes etme ise yaramazsa burdayım:D
(48 puan) tarafından
Ahahaaa tamam
0 oy
(1,065 puan) tarafından
Çoo yorgun olunca  yemek yer bi yatar sabaha kadar  ama onun dısında oturur film izleriz sever öyle şeyi yada balkonda  kahve keyfi  cocugu sevdi  ettti derken saat gelir yatar erken uyudugumda sıkılmam aksine kafa dinlerim ben
(48 puan) tarafından
Anaaaa benimkine hadi dışarı çıkalım deyince harp çıkıyor nerdeyse.Nereeye gitcez napcaz orda der durur
(1,065 puan) tarafından
Demekki seninkinin içi ölmüş  ☺️☺️☺️
(48 puan) tarafından
30 yaşında saçında iki beyaz çıktı diye kendini 50 yaşında sanıyor
(1,065 puan) tarafından
☺️   benimki 37 sinde   saçında aklarıda var baya baya  beyaz  yaşlandın sen kırıştın sen dedim mi bunalıma giriyo haha
(48 puan) tarafından
Aynı benimki
0 oy
(5,914 puan) tarafından

Benimkide bensiz yataga gitmez yataga git uyu derim gitmez sen tek mi kalacaksin der koltukta uyuyakalir guya bana eşlik edior sonra bir saat yataga goturmek icin ugrasirim oyleki agir uykusu var o yuzden gece yataga goturmek icin sinir krizi geciririm sabah ise gondermek icin Allah bana sabir versin :D

(48 puan) tarafından
Allah sabır versin denmez kuzum ona Allah bozmasın denir :)) Maşallah diyeyim nazar degmesin
(5,914 puan) tarafından
Amin sagol canimda uyandirmak onu iskence gibi :(
tarafından
Türkan seni anlıyorum ya benim eşimde öyle aslında uyanır ben yoksam evde alarmla saniyesinde kalkar ama ben varken allaaaaaah bı saat uğraş kaldırmaya hergun aynı şey okaaaan hadi aşkım bak sabah oldu hadi yerine yat artık koltukta uyunmaz hadi cevap hep aynı tamam bitanem tamam tamam :D
(5,914 puan) tarafından
Ben yoksam yine uyanamazki o yuzden annesinde kalir ben yokken :D o tamam demeleri bitmez zaten ah ah beni anlayan biri cikti :D
0 oy
tarafından
Bnm koca yoruluyor ama bişey diyemiorm işi agr 
(48 puan) tarafından
Allah kolaylık versin ama erkek olsam eşimin dirdirini cekmektense oturur sohbet etmeyi tercih ederim :)
0 oy
tarafından
Ay aman aman o ne ya eşim iki vardiya calisiyo bı hafta 08:00-16:00 bı hafta 16:00-00:00 .. bı saate gelir şuan hastayım ama normalde 2 ye 3 kadar otururuz çay içeriz okey vs oynarız yada aynı oyunda rekabete gireriz genelde o benden önce geçer levelleri flan bazen TV izleriz bazen yotubedan bisiler izleriz beraber öyle yani akşamları evde olduğunda da öyle yemekten snra çay mısır cekirdek cips kek vs . Dizi izleriz ..yatmayada beraber gideriz aksi bı durum yoksa hastalık aşırı yorgunluk gibi
(48 puan) tarafından
Sus kız sus nazara gelicen ☺️ Kırk bir kere MAŞALLAH diyorum burdan
tarafından
Darısı başına diyorum bende burdan içi geçmiş sanki eşinin .. :))
(48 puan) tarafından
Amin canım benim vallahi öyle
0 oy
(1,984 puan) tarafından
Biz evlenddigimizden beri evde muhabbet yok malesef canım gelir ya TV izler yada disaraya çıkar muhabbetimiz yok yani pek 
(48 puan) tarafından
Sıkılmıyon mu hiç
(1,984 puan) tarafından
3. Seneme giricem canım alıştım artık yani bende o TV izlerken gidip yatak odasina yatyorum uyuyup kalıyorum zaten arkadaşlarıyla daha iyi muhabbeti çünkü bende artık bulaşmıyorum
(48 puan) tarafından
Ay çok zor Allah sabır versin, çok şükür o kadar değil benimki.Oyle olsam kesinlikle kullanildigimi düşünürdüm
(1,984 puan) tarafından
Sağol canım ama insan alışınca inan artık gözüne batmıyor bu durum o nasılsa bana bende öyleyim ona
(48 puan) tarafından
Anlıyorum ama ben uygulayamiyorum
0 oy
(3,459 puan) tarafından
Benimki yatmak bilmez ya artik gözlerim kapanıyor hadi yatalım diyorum yok bende kucağında uyuyorum napayim
0 oy
(622 puan) tarafından
Benim esim erken yatiyo kiyamiyorum  calisyo 6   bucukta uyandirim kahvaltsini hazirlarim 7 bucukta  ise gider zor ve stresli bi isi var pek skmiyorum hafta sonlari gec yatariz
(48 puan) tarafından
Allah bozmasın diyorum ne diyeyim
(622 puan) tarafından
Amin canm cok saol napim skmak istemiyorum yatmasini istemesemde demiyom uyusun yazik diom calisip cirpinip tehlikeli bi is yapiyo bizim için
(48 puan) tarafından
Allah yardımcısı olsun
(622 puan) tarafından
Amin canm cok saol
0 oy
(5,940 puan) tarafından
Ben yat desemde yatmaz o saatte 9 da minigim 9 .30 da büyüğüm uyur 9.45 kahve saatimiz çayı 7 buçukta iceriz sohbet muhabbet tv veya film izleriz uyumadı daha 
(48 puan) tarafından
Oh valla iyiymiş bende tek başıma kahve sigara
(5,940 puan) tarafından
Inşallah bu huyundan vazgeçer canım.
(48 puan) tarafından
İnşallah can sagol
(5,940 puan) tarafından
Inşallah canım.
0 oy
tarafından
Fazla zaman geçirmemek en iyisi eşler miktarından fazla bi arada kalsa sonu muhakkak kavga dövüş en güzeli bi iki saat otursun sonra uyusun 
(48 puan) tarafından
O da iyiymiş
0 oy
(37 puan) tarafından
Aynisi benimki de daha iki buçuk aylik kizim var kız ağlasa ona bile sus diyor bos ağlıyorsun diyor bazen boğmak istiyorum yemin ederim 
(48 puan) tarafından
Benimkiyle huydaşmış eşin.Sinir ediyorlar insani
0 oy
tarafından
hep 7 de 8 de mı uyuyor , sabah saat kaçta kalkıyor
(48 puan) tarafından
Hep değil canım sabah erken kalkıyor 8bucuk gibi
0 oy
tarafından
Bizde de aynı işten geldiği gibi yemek yer uyur 6.30-7 gibi sonra canım sıkılır 9 gibi uyandırırım kızar ama uyanır ama bi karşılıklı oturup konuşmaz televizyon izler sonra da 12 gibi hadi yatalım der tekrar uyurr ama çok yoruluyo işte sabahın köründe kalkar kıyamıyom
0 oy
(1,347 puan) tarafından

Benim eşim burda yok çalışıyor yorgunum diyor şuan uyuyor ama buraya gelince çok yorgun olmadığı sürece yatmaz film izleriz erken yatıcaksada bensiz yatmaz illa benide götürür uyumaya :D

0 oy
(704 puan) tarafından
Yatmak değilde eşimde pek sohbet muhabbet etmz huyu değil knşöayı sevmez 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 177 göst.
31 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 249 göst.
4 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 437 göst.