0 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde (73 puan) tarafından
32 haftalık hamileyim. Hiç mutlu değilim. İlkinde de böyle olmuştu son aylarda. Bazen Bi mutluluk geliyor ama sonrası hep hüzün Bi huzursuzluk. Ağlamak istiyorum. Sürekli yatmak istiyorum. İş yapmak istemiyorum artık. İyice ağırlaştım ve çok yorgun hissediyorum kendimi. Eşime dedim bu akşam iyi değilim diye. Umursamadı bile. Ağlamak istiyorum sıkılıyorum falan dedim. Yüzüm zaten asık keyfim yok her halimden belli. Odama gittim yüzüme gözüme üstüme başıma çeki düzen vereyim belki keyfim yerine gelir dedim uzun zaman kaldım odada Bi gelip de napıyosun nasılsın demedi. Çıkacakken geldi işim bitmişti ışığı kapatıp çıktım odadan. Kızım koltukta uyuyakalmıştı. Hep eşim götürür ben kaldırmayayım diye. Bana uyuyor mu diye sordu ben de evt dedim sonra gitti dişlerini dalan fırçaladı. Bekledim gelmedi ben de aldım kızımı yerine yatırdım. Çocuğu getireyim mi diye sordu ben götürdüm dedim. Geldim oturma odasına telefonumu elime aldım moralim yok belli ki gel sarıl sevgi şevkat göster belki cidden ağlamak istiyorum belki sana sarılarak ağlamak istiyorum belki çok kaygılarım var. Korkuyorum zaten doğumdan. Kızımı nasıl bırakıcam bilmiyorum. Bana kapının önünden yatmaya geliyor musun diye sordu hayır moralim yok dedim. Tamam dedi gitti yattı. Bir saattir oturma odasındayım aşırı kırıldım. Abartıyor da olabilirim. Ama anlamıyorum bana eşim moralim bozuk dese onu eğlendirmeye mutlu etmeye çalışırım derdi varsa dinlerim bunda öyle bir şey yok ama 

2 Cevaplar

0 oy
(1,459 puan) tarafından
Aynı benim eşim biraz fazla öküzler 

Bende yeni aynı yollardan geçtim 

Hormonların etkisiyle biraz duygusal ve ilgi çok istiyoruz 

Ağladım eşime ilgisiz olduğunu söyledim 

O da bana sürat aşarak ağlayarak sonuca varamazsın ne istedin de yapmadım dedi . Eğer bisy istiyorsan konuş susma sürat asma söyle ben yaparım dedi 

Artık susup içime atmıyorum tavsiye canım ne istiyorsan yüzüne söyle ancak anlıyorlar 
(73 puan) tarafından
Söylesem de bir şey değişmiyor ki. Çok sıkıldım diyorum ne yapim diyor. E onu da ben diyeceksem sne çözüm üretmeyeceksen Bi anlamı kalmıyor ki
(1,459 puan) tarafından
Aynen öyle kendi içinden gelerek benimle ilgilense hoşuma giderdi
Ama illa soyleyecekmişiim
-Reklam-
0 oy
(7,133 puan) tarafından
Eşin tam bir ö.küz canım kendinde sorun arama hamileliğin vermiş olfugu duygular bunlar

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 249 göst.
4 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 436 göst.
17 Mart 2021 Aile kategorisinde Hiraoztekin (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 418 göst.
26 Mart 2020 Aile kategorisinde Ftm1234 (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,222 göst.