0 oy
213 göst.
Aile kategorisinde (551 puan) tarafından
Arkadaşımın oğlu çamaşır suyu içmiş 4 yaşında durumu nasl daha bilgi vermemişler . Bu tür şeylere dikat edelim birden oluyor 

7 Cevaplar

0 oy
(1,935 puan) tarafından
Ayyy Rabb'im muhafaza eylesin gerçekten çok zor bir durum Rabb'im şafi isminin hürmetine şifa nasip eylesin 
-Reklam-
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Allah esirgesin ya çok dikkatli olmak lazım gerçekten de :((
0 oy
tarafından
Allah yardımcısı olsun gerçekten çok tehlikeli dikkatli olunması gerek
0 oy
tarafından
Ben bu konuda dikkat ediyorum her anne etmeli gerçekten kötü sonuçlara yol açıyor çok geçmiş olsun 
0 oy
(613 puan) tarafından
Kesinlikle ulaşamayacak yerlere konulmalı ama çocuklara da tanıtımalı onun ne işe yaradığını falan göstermeliyiz ki merak edip tepesine dikmesin
(613 puan) tarafından
İnşallah birşey olmaz yavruya
0 oy
tarafından
İlk baştan beri korktuğum şeydir bu yaa Allah korusun ben banyoda dolaba koyuyorum hep 
0 oy
tarafından
Teyzemin kızıda çocukken çamaşır suyu içmişti midesini yıkadılar iyileşti oda iyileşir Inşalalh teyzem su şişesine çamaşır suyu koymuş tezgaha koymuş kuzenimde su sanıp ağzına dikiyor midesi yanıyor hastaneye fln kaldırdılar şuan iyi 

Bende bir kere markete gittim çiçeğim marka çamaşır suyu vardı farkı var mı kokliyim dedım burnuma çamaşır suyu kaçtı ölüyorum sandım öyle yaktı ki anlatamam bi kaç saat kendime gelemedim 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 135 göst.
0 oy
11 cevap 261 göst.
2 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde E.m.hs (310 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 220 göst.
4 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde MinnosunAnnesii (1,153 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 147 göst.
25 Aralık 2021 Diğer kategorisinde bglm_ftma (6,836 puan) tarafından soruldu

406,473 soru

12,190,202 cevap

36,711 kullanıcı

...