0 oy
649 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bebeğim 10 gündür hasta ne gündüzü bildim ne geceyi yeni yeni düzelmeye başladı buharla ilaçla falan anca. Kendini toparladı eşimlede bir kaç gündür konuşmuyorum bu günde barışır gibi olduk dedimki oğlumun karnını doyurdum biraz balta uzanim dedim benim uykum var yoruldum diyip gitti yattı çocukta uyumuyor Allah'ım yaa sizde durumlar ne aynı mi siz ne yapıyorsunuz şimdi 

4 Cevaplar

0 oy
(3,302 puan) tarafından
Eşim kızımı uyuttu ama ben uyuyamıyorum deli gibi uykum var yatağa girince gözlerim tövbe kapanmıyor iki gündür deli oldum resmen 
tarafından
Vallahi uykusuzluk kadar kötü bir durum yok ben valla uyuyormuyum ayaktamiyim belli değil şu 10 gündür
(3,302 puan) tarafından
Zaten çocuklar hasta oldu mu daha zor insan tek onlar hasta olmasnnda ben olayım diyor valla . Kızım da atlattı ama ne çektik bizde birde salgın diyorlar rezildik resmen
tarafından
Vallahi aynen bende diyorum biz olsak bir şekilde ayakta da olsa atlatiyoruz ama kuzucuklar kötü oluyor ya dayanamıyorum ben hic
(3,302 puan) tarafından
Aynen öyle canım inşallah çabuk atlatır yavrucakta o da rahatlar sende rahatlarsın
tarafından
İnşallah canım
-Reklam-
0 oy
(416 puan) tarafından
Ordu dolusu misafir gönderdim mutfaga topladım oturdum ya pestilim cıkdı
tarafından
Kaç aylık dikkat et aman haa
(416 puan) tarafından
7 aylık 16 aylıkda bebem var allahtan o yoruldu da uyudu
tarafından
Aman canım dikkat ett iki tane ha ayy ben birine bakamıyorum kız daha yetişemiyorum
(416 puan) tarafından
Bende nası yapcam bilmiyorum inanki gecmis olsun bu arada heriflerden bisey beklemıcen tırnan varsa basını kasıycan valla kuzum
tarafından
Ayy ne güzel doğru söyledin canım valla
0 oy
(33,512 puan) tarafından
Cumadan beri hasta ateşi 4 gün sürdü 40 ları gördük. Antibiyotikle toparladı. Yüksek ateşten dolayı agzı dili yara oldu
tarafından
Aboovv geçmiş olsun neyi varmsi ya
(33,512 puan) tarafından
Boğaz enfeksiyonu ve geniz akıntısı. Kreşten kapmış 1 haftadır evde yollamadım zar zor toparladım:/
tarafından
Geçmiş olsun canım bizimkide bronşit olmuş daha 5aylik
(33,512 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım sizede bronşitte geçirmiştik 2 iğne vermişti doktor hemen geçmişti
tarafından
Buhar falan verdi canım doktor
0 oy
tarafından
Eşim akşam geceye gidecek oluyo normalde 2ye kadar uyur sabaha kadar uyanık olcak ya çocuk gece beni çok yordugu zamanlar eşimi 8 9 gibi ya da gücüm kalmadigi zamanlar uyandiri veriyorum bi kaç saat oyalayip beni uyandiriyo geri yatarsa yatiyo yatmazsa hiç yatmiyo olyece sabaha kadar calisiyo asi zamanları heleki çok desteğini görürüm genelde onun evde olduğu günler aşıya gideriz aşıdan geliriz sabah kahvaltımızı yaparız ne bi ev işi yaparım ne akşama yemek yaparım bütün gün çocukla uğraşırım esim dışardan yemek söyler coplarini bile o toplar sonra akşam üzeri 6 7 gibi ben gider yatarım 12ye kadar uyurum 2 saatte bi getirir emzirir altını değiştiririm geri alır gider uyutur oynatır 12de bana verir o yatar gece ateslenirsw huysuzlsnirsa basedemezsem geri uyandırim bi sorun olmazsa 8 de kalkar gelir ben geri yatarım 12ye kadar uyurum ilgilenmeyen babaları ben anlamıyorum anlamicam da şahsım adına konuşayım ben kendi kendime çocuk doğuran deyip tek başıma karar vermedim çocuğu tek başıma yapmadım 9 ay taşıdım 7 aydır da hiç biseyini ihmal etmeden ilgileniyorum çocuğumla arada bi gerektiginde günde 1 2 saatte babalar baksın bi zahmet bizde işimizi gücümüzü yaşlın biraz yatıp dinlenelim 
tarafından
Yok canım keşke biz yaptık tek başımıza aklım olsa yapmazdım valla ama geride bir başka canım yaa bebislerimizn
tarafından
Yok valla benim eşim alah razi olsun hiç pişman etmedi beni
tarafından
Ne güzel canım

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 2,990 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Busra_oyku33 (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 507 göst.
6 Nisan 2024 Diğer kategorisinde 2801 (1,515 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 374 göst.
22 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde baharyigitkara (127 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,170 göst.
4 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde 3cocuklumutluevli (58 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,514,016 soru

24,691,301 cevap

368,339 kullanıcı

...