0 oy
1,659 göst.
Diğer kategorisinde (80 puan) tarafından
Kafayı yiyecem bu kızın elinden bana git istemiyorum seni burası benle babamın evi seni istemiyoruz diyor yemin ederim sinirimden oturdum ağlıyorum 

29 Cevaplar

+1 oy
(1,211 puan) tarafından
Snde yalandan çık gt deki gelmicem bi daha bni sevmiyorsun madem o sra markete fln gt bakalım özlicek mi
-Reklam-
0 oy
(5,801 puan) tarafından

anam benimkilerde beni kovsa az bi ciksam gezinsem kafami dinlesem:) belki babasini ozlemistir. senden uzaklasip babasiyla yakinlasmak istiyordur. yada babasi cok uzerine dusmustur bu siralar. daha cok keyf almiatir babasiyla takilmakta 

(80 puan) tarafından
Sürekli aynı şeyi diyor canım
0 oy
(398 puan) tarafından

Allah seni buna mı ağladın benimki de geçen kovdu beni :D takma bu kdr ya

(398 puan) tarafından
O benim kızım öyle diyemez bana kız uyar onu
(230 puan) tarafından
Çok acayip acaba bu lafları kimden öğreniyor sana karşı birinin tavırlarını taklit ediyor gibi geldi bana
(80 puan) tarafından
Bı bilsem
(398 puan) tarafından
Valh bence babanneden ogreniyridur sor kızına nerden öğrendin diye tatlı dille kendine yaklaştır hediye fln al
(230 puan) tarafından
Babasının tavırları genelde çocuklar için örnek teşkil eder ve ya çevresinde sık gördüğü kişilerin sana davranışları da aynı şekilde yoksa ufacık çocuk annesine karşı neden böyle cümleler kursun büyük insan lafları bunlar
0 oy
(980 puan) tarafından

Benim 20 aylık oğlum sürekli herkesin içinde baba baba diye ağlıyor ve asla bana gelmek istemiyor babası varken :)

(80 puan) tarafından
Keşke baba diye ağlasa babası evdeyken etmediği saygısızlığı kalmiyor
0 oy
(1,597 puan) tarafından
Nerden öğrencek ya babası ya babaannesinin lafidir onların lügatinda olan sözler ama üzülmekte çok haklısın biraz yüz verme kırıldığını anlasın o lafı kapan çocuk kırıldığını da anlar biraz mesafeli dur çocuğa da mesafeli ol demek tuhaf ama anlaması lazım bişey olmamış gibi yaparsan yarın öbür gün bilinçli olarak söyler 
(80 puan) tarafından
Valla canım yanıyor yüreğim kanıyor
(1,597 puan) tarafından
Üzme kendini çocuk o kızmıştır izin vermediğin bişeye ama çok üzüldüğünü belli et bir şekilde
0 oy
(12,741 puan) tarafından
Ahahshhs kız Bi dur ya benimki de annem gelmesin öne oturmasın sen uyu evde babamla gitcez ohoooo :) babacı onlar takma bunu 
(80 puan) tarafından
Babaci değil saygısız
(12,741 puan) tarafından
Benden sana tavsiye çocuğunu böyle etiketleme. O daha 4 yaşında. Saygı ifadesi zamanla oluşur. Sen ısrarla bilinçli olduğunu savunmuşsun ama o senin tepkini ölçüyor abartılı mesela ağlamak gibi tepkiler onu tetikliyor. Tamam kızım sen git de bana ben seni yine de seviyorum de ve dön işini yap umrunda olmamış bir tavır takın. Pedagojik çözümü budur bacı
(67 puan) tarafından
Tek doğru yorum. Yorumlar şaka gibi çocukla çocuk olunur mu hiç. Evde bırak git diyen bile var şaka gibi
0 oy
(14,487 puan) tarafından

:)

Kalbi kırılan bir anne görüyorum ♥️

(80 puan) tarafından
Hemde nasıl kırıldı Merve ya canım yanıyor
(14,487 puan) tarafından
Yanmasin canın yanmasın ♥️
4 yaşında balim :) biliyor mu sanki :)
(80 puan) tarafından
Biliyor canım herşeyi biliyor ve bilinçli yapıyor
0 oy
(1,792 puan) tarafından
Bnimkide diyor oo neler hemde
0 oy
(10,829 puan) tarafından
Biraz once komsularla oturuyoduk emine teyzemle oturcam sen git ise git eve gig ben onun oglu olcam dedi ben napiyim 
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Geçiyor geçiyor işine gelmeyince öyle yapiyolar beni de günde yüz sefer kovuyordu bizim kız sen benim annem değilsin diyordu vs vs:)
0 oy
tarafından
Benimkide bana kizinca sen benim annem degilsin gidermisin evden diyo❣️☺
0 oy
(3,383 puan) tarafından
Bu aralar bizimkide seni istemiyorum babamla ben ilimiz yasayacaz sen git diyor ama benim eşim çok düşkün bagirmasina bile dayanamıyor ondan 
0 oy
(4,215 puan) tarafından
Seni rakip goruyo çünkü:)
0 oy
(634 puan) tarafından
Benim eşime benim kocam diyor... 27 aylık. 
0 oy
(1,614 puan) tarafından
Ona kızdığın için olabilir belki, babası ona kizmiyorsa ondan öyle yapıyordur.
0 oy
(2,291 puan) tarafından

Benim ki hergun diyor artık alıştım babasına da dio işine gelmedi mi sen ne biçim annesin git bu evde bu ev babamın benim seni istemiyoruz falan dio bende onu kovuyorm sonra tatlıya bağlıyoruz işi:)

0 oy
(578 puan) tarafından

Sizinki 4 yasinda bizimki 2 buçuk yaşında dün gece esimede bana git dedi kapıyı gösteriyor bizde kalktik kapıya doğru gittik bakalım ne yapacak diye bizden önce kendi ayakkabisini çıkardı :D

0 oy
(1,608 puan) tarafından
3 6 yaş arası çocuklarda çok normal. Seni kendine rakip olarak görüyor. Korkma annesi kızın sağlıklı. Elektra karmaşası nedir ? Google a yazarsan öğrenirsin :)
0 oy
(9,608 puan) tarafından
Sinirlenme boşuna. Ona de ki biz bir aileyiz ve bu evde yaşıyoruz bende bu ailenin parçası olduğum için gidemem. Bu kadar 
0 oy
(7,639 puan) tarafından
 Şaşirdım    valla

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 170 göst.
17 Eylül 2024 Aile kategorisinde Gurbett (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 927 göst.
0 oy
13 cevap 585 göst.
9 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Ebruliiiiii (321 puan) tarafından soruldu