0 oy
665 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (77 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
arkadaşlar merhaba.... 

17 Cevaplar

+5 oy
(7,155 puan) tarafından
Oh olsun derim ben. Eden bulur 
(51,353 puan) tarafından
haketmis o zaman ilk okuduğumda uzulmustum
-Reklam-
+1 oy
(79 puan) tarafından
İlahi adalet der susarım Rabbim neylerse güzel eyler
(79 puan) tarafından
Böyle durumlarda sevinmemek gerekir kalben Allah'a bıraktınmı vakti geldiğinde en güzel hayrıda şerri de verir yani demem o'ki herkes kimi daha çok severse imtihanı o olur ne diyor Allah kulum onsuz yapamam deme yaptırırım, yaşayamam deme seni onsuzda yaşatırım maâlesef büyüklerimiz neye nasıl bukadar güvene biliyorlar anlamıyorum bazen oğul gelin yarıştırmada ellerine ne geçiyor inanın anlamış değilim
+1 oy
(869 puan) tarafından

Rezil olmaktan korkuyordu belkide 

(869 puan) tarafından
Kendi nasılsa herkesi öyle görüyorlar ya o yüzden olsun ayrım yapmışlar aileni seni en güzel gününde üzmüşler dahada devamı gelir gelsin de
(869 puan) tarafından
İlahi adalet işte boşuna dememişler en iyisi Allah a havaletmek diye
0 oy
tarafından
Diyecek bişey bulamadım 
0 oy
(8,010 puan) tarafından
Sadece annenlere dersin diye düşünmüştür belki de. Eltin de çok aşırı ayıp etmiş gün gelir devran döner 
0 oy
tarafından
Ayy yazık kadına niye vermemişler o da babaanne hey Allahım ya. Birde seni niye tembihliyorlar annenlere söyleme diye birde sen niye arayıp bu olayı ailene anlatıcaksın ki yani ay herşey çok saçma şuan :)))
0 oy
(404 puan) tarafından
Peki sen bu eltinle kayinvaliden arasındaki meselesi annene anlatmayı dusunuyormusun
0 oy
(7,438 puan) tarafından
Eeee etme bulma dunyasi bosver söyleme ama ooooh olmus valla
0 oy
tarafından
Biliyorlar hatalarını, iyi olmuş boş ver. İşte hep diyorum böyle insanlar daha kıymetli oluyor, sen de aynı şekilde davran kız valla bak o zaman nasıl el üstünde tutuluyorsun izle bakalım 
0 oy
(2,838 puan) tarafından
Keşke herkesin hakkı bu dünyada hemen alınsa etme bulma dünyası iyi olmuş 
0 oy
(498 puan) tarafından
Ben kaynanalarin göz yasına inanmiyorum. Ki eltin vermemisse vardır sebebi çünkü sana yapilandan belli.
(498 puan) tarafından
Lohusa kadının canı burnunda olur sakın bu konuda eltini elestirme tatlım bizlerde birer lohusa adayiyiz biz nasıl piskolojide olacağız bilemeyiz. Kaynanan isguzarlik yapmis almış cevabını aynısını sanada yapar emin ol simdiden mesafeni ayarla.
(498 puan) tarafından
Işte demekki nasıl davranirsan öyle cvp alırmışsın canım senin saygili davranisina göre eltinde gayet sana sıcak davranmis boşver kaynanan düşünsün:) düşünüyorum da doğumdan sonra etrafımda herseye karışıp eleştirip fırsat vermeyen birine benimde tahammülüm olmaz herhalde düşünsene ilk bebeğin ve birileri seni elestirerek öğretmeye çalışıyor sen zaten o ara telaslisin. Sanırım eltin gibi hatta daha fazla tepki gösteririm
0 oy
(1,165 puan) tarafından
Senin aileni başta azık gördükleri için şimdi kendilerini mahcup hissediyorlardir. Eltiniz de onları ezince sizin aileniz duymasın ki onların gözünde de kuck dusmesinler. Yani zamanında sizin ailenize yaptıkları tavır dönüp kendilerini bulmuş eden bulur misali. siz yine de söylemeyin belki hatalarını anlamışlardır. Daha fazla rencide olmasınlar. Ama eltinizin yaptığı da hiç hoş bişey değil.
0 oy
(800 puan) tarafından
Ben olsam soylerim iyi yapmis eltinde sana karismalarina izin verme dogumda falan yuzlerine vur herseyi esinde arkandaysa tabi 
0 oy
(11,848 puan) tarafından
Korkuyorlar oh olsun denilecek diye
0 oy
tarafından
Hatalarının farkındalar 
0 oy
tarafından
Tam olarak oyle olmuş oh ıyı olmus beter olsunlar 
0 oy
(51,353 puan) tarafından
ailene saygisizlik yaptıkları icin duysunlar istememislerdir

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 619 göst.
7 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Tvbmo (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 997 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (3,854 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 405 göst.
18 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Hira &ikra (5,967 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 113 göst.
25 Nisan 2022 Diğer kategorisinde prensbioglum (319 puan) tarafından soruldu

408,529 soru

12,275,298 cevap

37,726 kullanıcı

Kategoriler

...