0 oy
154 göst.
Diğer kategorisinde (784 puan) tarafından
3 ay 23 günlük

Kızlar bebeğim grip olmuştu doktor iburemin zero vermişti hafiflemişti gribi şimdi çoğaldı zor nefes alıyor burnunu acıyorum ama fayda etmiyor pek fazla ateşi yok geçen sefer de hiç ateşi olmamıştı doktora sormadan başlasam bebeğime zarar verirmiyim 

5 Cevaplar

0 oy
(9,622 puan) tarafından
Canim o zaten calpolun bi değişiği yani calpolla aynı işlevi görüyo o yüzden verebilirsin 
(1,164 puan) tarafından
Calpolle aynı olur mu ya bilmeden yazmayın
(9,622 puan) tarafından
İçerikleri hemen hemen ayni ayrıca bilmeden değil bunu hem doktor bana söyledi hemde babam söyledi eczacı kendisi,ilac bu kafadan sallıyıcak halim yok
(1,164 puan) tarafından
Calpol parasetamol grubu iburaminle ayni değil
(784 puan) tarafından
Metehanın annesi baban eczacıysa bi sorsan iburemin zero 4 aylık bebeğe verilir mi çoğu kişi verilmez çok küçük daha demiş
(9,622 puan) tarafından
1 çay kaşığı verebilirsin canim,2 yasindn önce verilmez deniliyo ama ben ne zaman doktora gitsem bunu yaziyo kızım 7 8 aylikkende kullandım şuan 15 aylik yine kullanıyorum oglumda 2 buçuk yaşında oda kullaniyodu küçükken
-Reklam-
0 oy
(1,389 puan) tarafından
Verebirsin bende kullanıyorm onu grip oldgunda 
0 oy
(1,164 puan) tarafından
Bebeğin çok küçük canım sen yine doktora sor. Ben şaşırdım küçük bebeklere verilmez diye biliyorum
(3,149 puan) tarafından
Benimkiler 7 aylık dün götürdüm vermedi Dr ilaç sadece serum fizyolojik ve burun spreyi verdi yolladi
(2,686 puan) tarafından
Bizede 8 mi 9 aylikkenmi ne verdi ayni ilaci burdan duyuyorum verilmez diye geride diyorum bu doktorlar niye veriiii bizi başindan mi atiyolar diyorum ama saglikta śakaya gelmezki bende cok kullandim :((
(784 puan) tarafından
Türkiye tatile gittiğimde sadece serum fizyolojikle temizlemi söylemişti buraya geldim yani Kıbrıs'a doktora götürdüm SEKROL   İBUREMİN ZERO verdi başka doktora mı götürsem bilemedim şimdi kullanılmıyor mu bebeklere
(3,149 puan) tarafından
Valla her Dr başka bişey diyo hangisine inancaz bilmem
(784 puan) tarafından
Sağlığı için veriyoruz Rabbimin izniyle inşallah bişe olmaz
0 oy
(3,149 puan) tarafından
Oğlum 7 aylık dün götürdüm üç gündür ateşi var ama derecede 36 çıkıyor. Öksürük burun tıkanıklığı var bütün spreyi ve serum fizyolojik verdi tek iburamin istedim küçük daha dedi 3 yaşındaki kızımda aynıydı ona veriyim mi dedim ona olur dedi. Size nasıl verdilerki 3 aylıkken. Neye göre veriyolar acaba ya oğlum aylardır hasta bebek diye ilaç vermiyolar.
(784 puan) tarafından
Bilmiyorum kafam karıştı şimdi Kıbrıs doktorları fazla önemsemiyor
(3,149 puan) tarafından
Türkiye de aynı canım o kadar çok hasta varki bı an önce atmak için savusturuyolar çok nadir iyi Dr denk geliyo bana da. Hepsi ayrı konusuyo hangisine inanalım şaşırdık
(784 puan) tarafından
Rabbim dert veripte derman arartmasın inşallah iyileşir bütün bebişlerimiz
(3,149 puan) tarafından
Amin inşallah aynen öyle
0 oy
(2,299 puan) tarafından
Verebilirsn burnu icin  soğan bırak baş ucuna rahat nefes alır 
(784 puan) tarafından
Çoğu kişi veremezsiniz demiş
(2,299 puan) tarafından
Doktora daniş o za-man

İlgili sorular