0 oy
206 göst.
Diğer kategorisinde (1,694 puan) tarafından
Kızlar biri beni uzdugu zaman basit birşeyden değil tabi onun mutlu olmasını hazmedemiyorum intikam almak istiyorum onunda canının yandığını görmek istiyorum nasıl bundan kurtulmak yanlış mı yaptığım eşim benle kavga ediyor bu yüzden ama elimde değil zoruma gidiyor 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kimseyi takmayacaksın,kimse umrunda olmayacak,uzdulerse seni Allah'ım sana sığındım sana bıraktım de Rabbım er yada geç verir zaten. Tanıdığım biri 3 çocuğunu ardinda bıraktı başka adamla olmak için şimdi 2 3 kere hamile kalmış bebeği tutunmuyor,biz sadece o çocukların vebaline yoruyoruz bunu.Rabbim kimsenin ahını kimsede bırakmaz de içini ferahlat 
(1,694 puan) tarafından
Aynen öyle canım doğru diyorsun
tarafından
Hem herseyi kafana takarsan çabuk yaşlanırsın asko hayatı akışına sal bak nasıl guzellesecek dusuncelerin❤
-Reklam-
0 oy
(9,619 puan) tarafından
Bu şekilde ömrün zehir olur başkasının mutsuzluğunu isteyerek kendi hayatını mahvedersin sadece,karşıdakinin suçu varsa Allah cezasını zaten verir ama bu yaptığın doğru değil 
(1,694 puan) tarafından
Biliyorum canım ama elimde değil yatıp kalkıp onu düşünüyorum
(9,619 puan) tarafından
Destek alabilirsin psikologtan falan
(1,694 puan) tarafından
İnşaallah canım gitmek istiyorum ama
0 oy
(612 puan) tarafından
Psikoloğa git canım bu çok normal bir şey değil hayat hep bizi iyi insanlarla karşılaştırmıyor  
(1,694 puan) tarafından
Bilmiyorum eşim göndermez galiba
0 oy
(3,799 puan) tarafından
kimse melek değil insani duygular yaşıyoruz. üzülmek kızmak mutlu olmak kin duymak gibi gibi dahası. derin bi nefes al ve herşeyin geçici olduğunu hatırla vede adalet er geç yerini bulur . öfke şeytandan en çokta bunu hatırla . annem hep şey der. sana taş atana sen ekmek at . 
(1,694 puan) tarafından
Haklısın canım ya dua et insaAllah aşarim
(3,799 puan) tarafından
ben neler yaşadım bi bilsen ne duygular ne durumlar genede şükür olsun . Allah insanları birbiri ile imtihan ediyo sabır çok zor evet iyi biliyorum ama mutlaka sabreden kazanır. kimsenin yaptığıda yanına kalmıyor emin ol sadece sabırla bekle Allah görüyor
(1,694 puan) tarafından
Aynen öyle canım inşallah
0 oy
(1,164 puan) tarafından
Sizi üzen insanın da neler yaşadığını bilemezsiniz. Belki kötü insan olana kadar çok kötülük görmüştür. Biraz empati yanınizi eğitmeye çalışın. İntikam bir çözüm değildir hatta sonrası daha büyük pişmanlık ve mutsuzluk getirir.
0 oy
tarafından
Allaha biraktiginda senin intikamini öyle bir aliyor ki iyiki Allaha birakmisimm diyorsun..
(1,694 puan) tarafından
Haklısın canım
0 oy
(9,235 puan) tarafından
Bende sen gibiydim taki 25 gün önce dedemin ölümü şamar gibi yüzüme çarpana kadar. Mezarın içi dar karanlık. Herşeyin sonu ölüm kaç günümüz kaldı ki geriye sal herkesi Allah'a düşünüp 3 günlük dünyayı zehretme kendine 
(1,694 puan) tarafından
Haklısın canım hep kendimi yiyip bitiriyorum
(9,235 puan) tarafından
Yıllardır affedemedıklerımı affettim nasıl hafifledim bir bilsen
(1,694 puan) tarafından
Doğru diyorsun canim aslında insana yük oluyor
(9,235 puan) tarafından
Biraz kendini düşün Allah'a havale et

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 490 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Pakize333 (2,731 puan) tarafından soruldu