Soruyu toparlayamadim ama şöyle izah edim. Kaynana ne bana annelik nede çocuklarıma babaannelik yapmadi. Bomboş bir insan ogluda öyle sülalecek öyleler . Yanimda soverler yüzüne canım cicim yaparlar içten pazarlıklilar. kadın oğlunun evli olduğunu oğlunun bir evi karısı ve çocukları olduğunu unutuyorlar . Kaynana ve kayınpeder pazar günleri izinliler bizdeki de o güne izin yapıyor cumartesi gecesinden başlıyorlar yarına plan yapmaya aşırı sinir bozucu ve benimle yarış halinde ayın 12si anneler günü ve hafta sonu bu bizi bırakıp annesinin yanına gitti iki saat oldu gelen yok aradim hem anneler günü için hemde 15nde olan eşimin doğum gününu kutlamak istemişler inanılır gibi değil önceki sene üç kişilik ilk doğum günü kutlaması yapicakfik arkadaşı sürpriz yapmış o gün mahvolmusdu sorun doğum günü değil Ana kuzusu eşim de değil sorun 2021 senesinden beri bu kadın yüzünden hiç bir özel günün kutlanmamasi . Sevgililer günülerini mahvetti basım ağrıyor oğlum gel diye arayıp durdu kadınlar günlerimi mahvetti beni işten alirmisin oğlum esyam var (sadece bir poşet) hele beraber giderdik bizi görür yok yok ben yürürüm derdi günümuzun içine ederek oysa eşi taksici bı tane daha oğlu var neden evli olanla bu kadar uğraşıyor anlamıyorum. Anneler günü annesi değilim ama hediye için değil bir çiçek bile çok geldi bana ve kadın kadının düşmanı ikinci çocuğumun haberini aldığında neden yaptın oğlum ben sevemedikten sonra demiş. Ben o kadar kötü oldum ki değerim hiç yok o yüzden çocukları göstermiyorum bir üst mahallede oturuyorlar altlarında araba yazlığa yüzmeye giderken gidiliyor fitler bize gelince yorgunum böyle çekilmez kaynananiz varmı sizle yarışan fitne fesat