0 oy
397 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (139 puan) tarafından
Esinden boşanmış ve bebeği olan üzerinden zaman gevmiş anneler süreci nasıl ilerletiyorsunuz?bebek alışma sürecindeyken destek aldınız mı yada cok küçükken ayrılıp büyüttüyseniz cok etkilendi mi bebeğiniz

4 Cevaplar

0 oy
(14,237 puan) tarafından
Bence çocuk küçükken ayrılmak en mantıklısı. Benim annemle babam, kardeşim ve ben buyukken ayrıldılar o iskencelerin hespini bizde yaşadık gördüklerimizi unutmamız mümkün değil o yüzden çocuk küçükken ayrılmak en doğrusu en azından çocuğunda psikolojisi bozulmaz.
(139 puan) tarafından
Teşekkür ederim bebeğim 11aylık.yinede huzursuzlugu hissediyor cok üzülüyorum biran önce bi düzenimiz oturur insallah
-Reklam-
0 oy
(2,939 puan) tarafından
Bekliyim bende burda 
(2,939 puan) tarafından
Sormaaa bugünde bende bağlantı koptu bana cocugami bakıyorsun sen dedi ayrılınca evden sen git ben çocuğuna bakıyorum vs dedim diye
Çocuğa ben bakmiyormusum bitki ya Allahindan bulsun delirdim çağırdım bende bizimkileri çekişmeli bosanalim o zaman değip duruyor ruh hastası Allah yardımcımız olsun bunlar insanı ilk delirtir sonra köşeye çekilip izlerler
(2,939 puan) tarafından
Bende üç sene boyunca yurutmusum gitmeyen biseyi sürdürmeye çalışmışim zorla bugüne kadar ailem hep maddi manevi destek oldu bide arsız boşanma nedeni olarak kendi evi gecindiremeyip narsist ilgisizliği yerine yok benim daginikligimla vurmaya çalışıyor
Çok esitttt yaa
(139 puan) tarafından
Aynen benimkide öyle bizmkiler hep destek oldu ayrı ev acamadı bana ******** bide diyo ki aile olamamsz bizmkiler cok burnunu sokuyoms falan falan dagınıkmışm kac defa yemek yapmsm cok üzülüyorm bn o incindiğinde aglayacak kdr seviyodm
(2,939 puan) tarafından
Nankorler ya nankorler bende bitti valla bı adam için aglanmazmis kaldıki o bize acımıyor zerre düşünce yok kendimo geçtim cocugunada öyle ruhsuz disardan görende melek sanar
(139 puan) tarafından
Al bendende o kdr tipine baksan adam dersin değil ama
0 oy
(532 puan) tarafından
Küçük oğlum gayet sağlıkla büyüdü pskilojik olarak büyük oğlum perperisandi .. tedaviler falan . Ama şuan çok mutlu iki oğlum var hatta bidaha evlendim bir kardeşleri olacak heycanla onu bekliyoruz şimdi :))
(139 puan) tarafından
Ne güzel bana su anlattıgınız hayal geliyor tekrar evlenmek falan.velayette sorun oluyor mu evlenmekcocugu alma sansı olur mu ilerde
(532 puan) tarafından
Valla bwnim eski eşim anlaşmalı boşanma protokolüne eğer anne evlenirse velayet direk babaya geçecektir diye bir madde ekletti. Tabi ozmaan tövbe ediyordum evlenmeye o yüzden kabul ettim . Mahkeemde hakim o kadar kızdı ki eski eşime . Eğer çocuklarınıza çok meraklıysanız tekrardan velayet davası açarsınız . Annenin yeniden evlenme ve yuva kurma hakkı bulunmaktadır dedi.  Tabi benim ki şooook :D evlenmek neden sorun olsun . Ömür boyu aynı adamı mı sevicez hayatım değişebilir arada hahahahahaha :D
(139 puan) tarafından
Ay ne kadar mutlusun cok mutlu ol bende öyle olurum umarım◉⁠‿⁠◉
0 oy
(3,305 puan) tarafından
Ablam ayrildi yegenim 2.5 yaşında idi. Pedegogdan destek aldilar. Hala da almaya devam ediyorlar bazen davranış sorunlari olabiliyor. Yeğenimin algisi cok acıktı, cokda erken konuştugu icin kendini gayet guzel ifade ediyordu. Ablam babasiyla istedigi zaman görüştürdü. Hatta yegenimin dogum gününde 3 yil sonra yemege bile götürdüler. Gecenlerde sinemaya da gittiler. Pedagog tavsiyesiyle en iyi sekilde atlatmaya çalışıyorlar. Suan 1. Sınıfta ama mutlu yani
(139 puan) tarafından
Ne güzel medeni bi şekilde davranabilmeleri

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,816 göst.
0 oy
4 cevap 263 göst.
30 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (3,907 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 857 göst.
0 oy
8 cevap 364 göst.
16 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Cansutoprak (41 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,994 soru

24,394,527 cevap

349,611 kullanıcı

...