Hayırlı geceler herkese öncelikle sizelere içimi dökmek istedim eş ile ilgili
Biz evleneli 1.5 yıl oldu 2.5 yıl nişanlı kaldık 1 yıla yakında sevgiliydik şimdi konuya gelelim ben eşimden sogmak istiyorum nedn derseniz eşim beni opmez sarilmaz ben yanasmadn yanaşmaz ben ise öpmeyi ve opulmeyi çok seven birisiyim bana hiç bu güne kadar bi hediye bile almadı bana gün içinde canım vs gibi cümleler kurmaz bana beni sevdiğini hissterimez ben ise hep canım cicim ona sevdirdigini hisetirim derim ona beni sevmiyor musun yok der seni seviyorum ama belli edemiyorum ben ilişkiyi seven birisiyim eşim öyle değil mi tam olarak bilmiyorum ama ben istemeden o istemez 15 20 gün yapmazsa dayanır ben öyle değilim neden bende bilmiyorum eşim bana çok çok soğuk geliyor bende ona o şekilde olamayi istiyorum ama olamıyorum bir türlü onu böyle 2 3 gün boyunca opmeden duramıyorum ben ona Çok ilgiliyim bundan sonra öyle olmak istemiyorum çünkü o bana öyle değil bana fikir ve tavsiye verin kızlar ne olur şimdi ise yatakta hurul hurul yatıyor hiçe beni yanına cagirmiyor bir çoğunuz yadirgiliya bilirsiniz ama yapacak bir şey yok bana kaçan kovalanır felen demeyin onuda denedim olmuyor tavsiyelerinize ihtiyaçim var
Bu arada 8 aylık oğlumuz var sizleri çok seviyorum tanımadığım arkadaşlarim❤️ kalp emojisi