Kizlar bitmiş bi haldeyken bunlari yaziyorum
Artik bunun sonu olucak mi ne zamana kadar devam edicek yoksa daha da kotuleşicek mi bilmiyorum
Oncelikle soru sormak istiyorum
2 3 4 5 yaşinda olmasi fark etmeksizin çocuklariniz gece saat kaçta uyuyor??? Ogle uykusundan bahsetmiyorum bile ondan umudumu tamamen kestim. Benim oglum dogdugu gunden bu yana uyumuyor neler yaptim neler denedim tahmin bile edemezsiniz akliniz şasar doktor en son pes etti bitki içerikli uyku damlasi yazdi onu kullandim 2 yil verince uyuyordu vermeyince uyumuyordu
Boyle devam ettik ama annem akrabalar beni sorumlu tutuyorlar sen bi çocugun uykusunu duzene sokamadin diyorlar beni haksiz duruma duşurduler
3 aydir uyku damlasi vermiyorum annem kiz kardeşimi gonderdi yardima haftalardir baş agrisi çekiyorum bitmiş durumdayim oglum uyumuyor 4 yaşinda
Soyle anlatayim gece saat 12 de uyusa bile 3 te kalkiyor sonra 6 da 7 de uyuyor ve oglen 2 de zor uyandiriyorum ne yaparsam yapayim tum gun uyutmasam bile gece 1 de uyusa bile saat 3 4 olunca uyamiyor işiklari kapatiyorum elektrik yok diyorum anlamiyor 3 gundur kardeşimle bana çektirmedikleri kalmadi ortaligi yikiyor bizi tekmeliyor kendini yerlere atiyor sakin davraniyoruz guzellikle konuşuyoruz ama yok şu an bile kardeşim salliyor ve kizi resmen zombi gibi tekmeliyor
3 yaşindaki oglum ona nazaran iyi hiç olmassa geceleri uyanip oturmuyor
Dogdugu gun bile beni ameliyatli halimle uyutmadi neler çektim ve artik kendimi tukenmis bitmiş hissediyorum.....
Bana ne tavsiye edersiniz kizlar lutfen eleştiriye açigim