0 oy
84 göst.
Diğer kategorisinde (1,247 puan) tarafından
Kızlar hamileyim önceki gece yatarken birden bacağıma kramp girdi uzattım geçsin diye ama nafile asla geçmiyor birde yürüyemiyorm kemik üstüne geliyormuş gibi hissediyorum sıcak su torbası koydum biraz hafifledi bugün eşim masaj yaptı yok yani aksine ağrı aynı yere toplandı gevşeme yok asla ne yapabilirim baska

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kaç haftalık hamilesin canım. Magnezyum kullanıyor musun
(1,247 puan) tarafından
32 haftalık hamileyim bu ikinci kez kramp girdi ama geçiyordu hemen aslında ben ayak bileğim citlatayim diye kastm öyle oldu geçmek bilmiyor
Magnezyum yazmadı doktor ama soda içiyorum:/ cuma günü randevum var söyleyeyim olmazsa
tarafından
Şuan magnezyum kullanıyor olman lazım özellikle son 2 3 ay  kramp tarzı ağrılar çok oluyor.
Doktoruna şöyle canım al kullan.
Bebek yağı varsa onunla masaj yapın. Sıcak suda havlu ıslat agriyan yere koy onun buharı ile yağı sürüp masaj yapın. Bebek yağı yoksa zeytinyağı da olur canım
(4,589 puan) tarafından
Aynen magnezyum eksikliği inanılmaz etkiliyor hamileyken
-Reklam-
0 oy
(1,457 puan) tarafından
Canim kac haftaliksin ?bendede oluyor hatta kollarimdada gece agladigimi bilirim agridan esim ayakıarimi bende ellerimi ovuyorum geciyor .gun boyu kendim elimle ovaliyorum .
(1,247 puan) tarafından
32 haftalık hamileyim cnm kollarda olmuyor ama bacaklarımda oluyor oğlumda çok sık sık kramp girdi mahvoluyordm artık şimdi ikinciyede bu aralar hafif siklasma başladı
0 oy
(20,665 puan) tarafından
Magnezyum eksikliğinden olur canım doktoruna ssor ilaç al
(1,247 puan) tarafından
Ayy sorayım bari mahvetti ağrı
0 oy
tarafından
Ben 36+5 haftalık hamileyim bende çoktandır var demir eksikliği de çıktı ama hapı içer içmez istifra ediyorum o yüzden kullanamadim hâlâ da kramp girer nerdeyse her gece iki bacagima. Birde magnezyum kullanıyorum magnezyum eksikliği de çok ağrı yapabilir 

İlgili sorular

+3 oy
5 cevap 91 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Ayse6181 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 61 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde ryaaygt (352 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 80 göst.
4 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bebegimmm (194 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 74 göst.
13 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,093 soru

12,405,795 cevap

44,601 kullanıcı

Kategoriler

...