0 oy
905 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bizim burda bi inanış var bebeği annesi dışında doğumdan sonra ilk kim alırsa kucağına huyu ona çeker diye benim babam almıştı inşallah çeker huyu sessiz sakin mülayimdir babamında adını koydum zaten tekerlekli sandalyede kucagima vermislerdi o ara kansizliktan kendimden gecmisim normalde kapaliyim kafam açık omuzlarim acik yarim yamalak örttülerdi üstümü annem görür görmez babama demir oğlanı al dedi babam aldı annem üstümü düzeltmişti yani inanişa gore babama cekecek hurafe tabi ama maksat sohbet olsun :D

54 Cevaplar

0 oy
(2,182 puan) tarafından
Kızımı annem almıştı aynısı huy olarak oglumuzda annem aldı inşallah çeker bende biliordum onu anneme sen al demiştim benm bir komşum vardı onunda kaynanası bebeğin ağzına tukurmus torununun iyyy bana çeksin die
-Reklam-
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Bebek hemşiresi aldı sonra da ben:D 
0 oy
(1,923 puan) tarafından
Ben sezeryandan yataktaydım eşim aldı evet eşim huyunu ne kadar bana benzetsede aynı eşim. Çok inatçı çok ters zaten dünyayada ters geldi çocuk inatla dönmedi.
0 oy
(1,313 puan) tarafından
Kız Allan korusun kaynanam almıştı büyük kızımı Allah'ım yazdiysan boz
0 oy
tarafından
Hemşireler alıyor yaa kucağına o ne olacak 
0 oy
tarafından
Ben ameliyattan çıkmadan babasına vermişler ama huyu benzemedi malesef 
0 oy
(1,456 puan) tarafından

E ilk doktor alıyo sonra hemşireler bi de benim oğlum küvezde kaldı hemşirelere mi çekecek :)

0 oy
(688 puan) tarafından

Once hemşire aldi sonra ben sonra ablamm:silly:

0 oy
(1,243 puan) tarafından

Babası aldi huyu da suyuda burcu da aynı babası :)

0 oy
(9,718 puan) tarafından
Benim eşim almıs ilk kucagına ona vermısler çiçeğimi.
0 oy
(9,620 puan) tarafından
İkisini de ilk eşim aldı kucağına 
0 oy
(5,292 puan) tarafından
O zaman hepimizin çocuğunun huyu doktorlara çekerdi çünkü ilk onlar alıyor :D
0 oy
tarafından
Doğduğu zamn bana vermişlerdi sonra giydirdiler benimde dikişlerim falan yapıldı öyle kucağıma verdiler yukarı çıkarttım ama yanımda kayanam vardı belki o da tutmuştur 
0 oy
(13,873 puan) tarafından

İlk defa duydum:)benden sonra babası sonra görümcem iki gün sutum gelmedı o besledi hep

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,020 göst.
0 oy
46 cevap 864 göst.
13 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Asel_asena (535 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 141 göst.
8 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,640 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 430 göst.
9 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,281 puan) tarafından soruldu

411,301 soru

12,381,170 cevap

43,188 kullanıcı

Kategoriler

...