Dilkerim rabbim safi ismi hürmetine tam hastalara ve sanada yavrunda şifa verir , inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın Allah 'in izni ile ,lütfen umutlu ol ve güzel şeyler düşün , bak gör tatli minnosun çok güzel bir bebek olacak
Öncelikle çok çok geçmiş olsun canım benim çok üzüldüm;((((
Bende 33de doğum yaptım insan korkuyor evet anlıyorum ama inan allah nasip ettiği sürece meleğin doğar kucağına alır hatta büyür zaman ne çabuk geçti dersin♡♡♡
Ben kızımı çok kaybetme durumu yaşadım kaç defa düştüm kanama geçirdim hastanede yattım onca şeyi görürken korktum ama allaha bıraktım verende allah alanda
Sen dua et ve sabir la beklemeye gayret et allah gönlüne göre versin inşallah inşallah bebeğin de sende sağlıklı sıhhatli olur minigini kucağına alır evine gidersiniz inşallah vaktinde
Canim benim ya Rabbim yardimcin olsun dualarım seninle. Allahin izniyle ikiniz de iyi olursunuz insallah
Kuzum ya cok geçmiş olsun üzülme olurmu iyiki erken fark etmişsiniz hastanede emin ol bebeğin ve senin için en iyisi ni dr lar yapıyordular hiç üzülüp kendini strese sokma inşallah tez vakit çıkarsın hastaneden hayırlı haberlerle
1,493,887 soru
24,407,345 cevap
350,642 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın