0 oy
1,062 göst.
Diğer kategorisinde (1,321 puan) tarafından

Nasıl bı saçma sistem anlamadım valla. Gece gündüz WC banyo demeden her an bitebiliyo. Sürekli aşağı gidip kaç m³ kalmış diye de bakılmıyo ki. Az önce bulaşık duruluyordum bitti eşim kalkıp aşağı inmiyo ben gece diye inmek istemiyorum. Faturanın suyu mu çıktı karta git yükle bitti bitmedi dersi olsun hep... Mesela babannem 80 yaşında kadın yalnız yaşıyor şu bitecek de perişan olacam diye su kullanmaya korkar. Var mı bizim gibi kartla su kullanan :ermm:

30 Cevaplar

0 oy
(430 puan) tarafından
Bizde öyleydik yaz başı normal faturaliya geçtik şu saati değişti çokta iyi oldu ama bizde eşim 200tl Lik falan alırdı baya giderdi bize 
-Reklam-
0 oy
(827 puan) tarafından

Bende kullanıyorum ** benimki aşağıda falan değil hemen dış kapımın önünde Bizim kide ne tesadüf duş alırken hep biter :D

(1,321 puan) tarafından
O daha kötü. Bı kere benimde öyle bitti Allah'tan eşim evdeydi
(827 puan) tarafından
Aynen öyle valla birde bizim kartta yedekte biter ☺️
0 oy
tarafından
2 evimde oyelydi 200 yuklrdk 5-6 ay gidiyordu canm burasi öyle değil şükür olsa kötü olurdu eşim bazen olmuyor 
(1,321 puan) tarafından
Eskiden 200 o kadar gidiyormuştur. Şimdi 200 un adı var 150 yüklüyorum hemen bitiyo eşim de çok vermiyo
0 oy
tarafından
düzenlendi
Bizimde kartlı karta yedek su yükleyin ki bittiğinde yükleyin bizim kartta hep yedek su bulunur bide valla kac aydir en az dört beş aydır hic su yüklemedik hic bitmiyor bizim şu daha kartta yedekte var acaba neden bitmiyor suyumuz daha bereketli sanki fatura cok geliyo kart az tutuyo
(1,321 puan) tarafından
En son kaç yüklediniz. Mesela ben 150 yüklesem en az 50 si vergiye kesiliyor
0 oy
tarafından
Kuzum bizimki de kartlıydı evet berbat bir şey gidip başvur faruralıya çevirttir biz yaptık rahatladık sende yap 
(1,321 puan) tarafından
Sayaç ev sahibinin üzerine. O da yaşlı köyde gelip uğraşmaz bizim için
0 oy
tarafından
Bunu niye dert ediyosun ki hangi ildeysen onun ana kurumuna gidiyosun ve 5 dakikada yapiyorlar aonra gelip sayacini degistiriyorlar..
(1,321 puan) tarafından
Sayaç bizim uzerimize değil ev sahibine. O da yaşlı köyde uğraşmaz bizim için
0 oy
(3,794 puan) tarafından
eskiden ben de kullandim ama gece asla kesinti yapmiyordu . ekstradan su veriyodu . fazla yukleme yap devamli devamli gitmek yerine.  fatura daha iyi kartli bende sevmiyorum 
(1,321 puan) tarafından
Yedek su var da sayaç binanın girişinde diye inmek istemedim. Eşim ne kadar verirse o kadar yüklüyorum o da en fazla 150 verir
0 oy
(1,618 puan) tarafından
İlk defa duydum
0 oy
(2,298 puan) tarafından
Bizimde öyle ev sahibinin onayı olmadan yapamıyoruz. Çok şükür kurtuluyoruz bu evden pek peşine düşmüyoruz:) bizim 20 ton su 1ay gidiyor 
(1,321 puan) tarafından
Hiç hesaplamadim ne kadar su ne kadar gidiyo diye. Bizim de sayaç direk ev sahibinin üzerine
(2,298 puan) tarafından
Biz aylık 20 ton alıyoz 180tl  ayreten  3ton da içinde var
0 oy
tarafından
Bende şuan ankarada yaşıyorum daha öyle bi sistem duymadım nenemde uzun süre ankarada yaşıyor öyle biesey yok ne değişik birseymis ya
(1,321 puan) tarafından
Babannem Altındağ da. Bizde Sincan'da otururken öyle bişey yoktu. Manisa'ya geldim 5  yıldır böyle saçmalikla baş ediyorum
tarafından
Ben keciorende oturuyoruz nenem yeni mahallede ve nenem çok ev değişmiş asla öyle birsy duymadik

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 500 göst.
0 oy
8 cevap 357 göst.
31 Mart 2024 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 362 göst.
17 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yarento (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 256 göst.
18 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Kevokimmm (671 puan) tarafından soruldu