0 oy
297 göst.
Diğer kategorisinde (2,298 puan) tarafından

image

kızlar teyzem gitmişti umreye  banada bu hediyeleri getirmiş sağ olsun ..orda bir arkadaşı da vefat etmiş ne güzel orda kalmış bize anlattı  ne güzel orda ölmek peygamber efendimizin yanında defnedilmek .. bizede gitmek nasip olurmu acaba ..

NOT:Kızlar kadın vefat edeceği zaman herkesin gözü önünde demişki amine anne geliyorum zemzem suyu ver içeyim demiş.. 

2 Cevaplar

0 oy
(2,367 puan) tarafından
Ya orayı her gün dileyen ben bunu karşıma çıkardı pistonu bana dua et bende istiyorum oraya gitmeyi
(2,298 puan) tarafından
Inslalah nasip olur canm.bemde çok istiyorum
-Reklam-
0 oy
(1,088 puan) tarafından
Allah kabul etsin . Ölenede Allah rahmet eylesin sanırım orada mucizeler oluyormuş ben inanırım böyle şeylere rahmetli annemde gitmişti anlattı bı kere bana tüylerim diken diken olur her aklıma geldiğinde . Hacerulesvet taşına gitmek istemiş annem o kadar kalabalıkmis ki en arkalardaymis sonra annemin yanına iki tane genc gelmiş teyze sen geçemedinmi demiş gecemedim oğlum demiş annemde sonra gençlerin biri annemin omuzuna elini atmış diğer eliyle kalabalığa uzatmış öbür gencde kalabalığı açmış annemi taşın yanına götürmüşler 2 3 saniye kafasını sokmus annem sonra teşekkür etmek için bı dönmüş ki kimse yok etrafinda :) Allah rahmet eylesin anneme 
(2,298 puan) tarafından
Ayy tüylerim diken diken oldu kız. Ne güzel ya melekler yardım  etmiş demek..
Annen vefat mi etti??
(1,088 puan) tarafından
Evet canım 2018 de vefat etti . Bı kerede namaz kılarken secdede uyur gibi olmuş bı an hayal görmüş kucağında portakallar muzlar elmalarr varmış Allah'ın ikramı demiyormus ona
(2,298 puan) tarafından
Demek ki annen çok iyi bir insanmış canm herkese nasip olmaz.allah rahmet eylesin benim anne 2005 te vefat etti  ben de anesizim
(1,088 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin nurlar içinde yatsın annemiz inşaallah . İyi bı insandı annem eski toprak derler ya ondan kimsenin dedikodusunu yapmaz yolda bı böcek ezse oturup ağlardı babam zamanında aldattı annemi annem evlatlarım diye ayrılmadı birbirlerine çok eziyet ettiler ama ikiside anne ve baba olarak iyiydiler ama iyi eş olamadılar birbirlerine malesef
(2,298 puan) tarafından
Mekânı cennet olsun canım.benim annem çok çekti tam rahata gitti vefat etti malesef:( ev mal mülk geline kaldı
(1,088 puan) tarafından
Niye geline kaldı hepinizin hakkı var veraset ilaminda hepinizin payı çıkar . Benim babamda vefat etti bı ev var ablamla ikimize ortak suand a
(2,298 puan) tarafından
Yok babamda var canm yengem le abinle yaşıyor biz bisey almadk heosi onalra  kaldi
(1,088 puan) tarafından
Baban sağken onların üstüne devrederse onların olur babanfa vefat ettikten sonra bütün kardeşlere bölünür şuanda baban onlarla birlikte yaşıyor diye öyle canım
(2,298 puan) tarafından
Abim aldı kendin e canım. Babam sağ 20 yıl oldu evlenmedi :( bizi evlendirdi 7kardes durumu çok iyi devlet memuru

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 113 göst.
11 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde SL (1,153 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 582 göst.
6 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Anne.adayii (938 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 382 göst.
27 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Seyhan (2,768 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 717 göst.