0 oy
115 göst.
Diğer kategorisinde (1,414 puan) tarafından
Kizlar senelerdir bekledigim bi ilac vardi roacuttane veya zoretanin olarak biliniyor. Bekarken doktor vermisti ama ailem sözleşmeyi imzalamadiği için kullanamamiştim çunku yan etkisi çok fazla olan bi ilaç böbrekleri yoruyo psikolojik olarak depresyona göturuyo ilac tedavisi surecinde ağda ve lazer yasak vs vs. Şimdi kendim resit olduğum için sözleşmeyi imzaladim ve bugün kullanmaya başladim :) 

Var mi aranizda kullanan

2 Cevaplar

0 oy
(1,096 puan) tarafından
Ben kullanmıştım ama düzenli  kullanmadığım için tam sonuç alamadım ne yazık ki:)
(1,096 puan) tarafından
Etrafımda düzenli olarak kullanıp tamamlayanlar çok memnun
(1,414 puan) tarafından
Evet herkes çok memnun :) sen kac ay kullanmiştin
(1,096 puan) tarafından
Toplamda üç ay falan anca kullanmisimdir ama o bile epey düzeltti :)
(1,414 puan) tarafından
Hadi bakalim darisi bana yaa :) neden biraktin canim yan etkisi falan bise mi oldu
(1,096 puan) tarafından
Dudaklarımı ,cildimi çok kuruttu geçer gibi olunca umursamadım pek:) öylece kaldı inşallah geçer canım
-Reklam-
0 oy
(140 puan) tarafından
Ben beş yıl önce kullandım 6 ay canım çok  şükür sivilcelerimden kurtuldum fakat yine de tam bitmiyor arada bir iki tane çıkıyor yağlı yersem ya da adet dönemlerimde çıkıyor ama eskiye nazaran hiç bir şey 
(1,414 puan) tarafından
Evet tam bitmiyo zaten benim aktif sivilcem yok sadece kapali komedinlarim var bide izlerim var :) sende yan etki olarak neler oldu
(140 puan) tarafından
Yan etkisi çok canım dudaklarım aşırı kururdu sürekli nemlendiriridim ama ona rağmen feciydi yüzüm de aşırı kuruyordu birde ikinci ay yüzümde ne kadar sivilce varsa dışarı atmıştı o ay aşırı çirkinim :D ama 6 ay sonra yüzüm bebek gibi olmuştu yeni cilt çıkmıstı altta resmen
(131 puan) tarafından
Merhabalar bende dün kullanmaya başladım uzun süredir akne ile savaşıyorum inşallah faydası olur bana da kullandıktan sonra sivilce çıktı mı tekrar buna yönelik doktor ilaç ya da krem verdi mi normal mi dedi bilgi verirseniz sevinirim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 91 göst.
+2 oy
6 cevap 95 göst.
0 oy
7 cevap 135 göst.
8 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 75 göst.
3 gün önce Güzellik-Bakım kategorisinde Zeynepjdjdjd (164 puan) tarafından soruldu

411,511 soru

12,388,044 cevap

43,623 kullanıcı

Kategoriler

...